![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.04.2003
![]() |
Pytanie o dysk wielosesyjny(ustawienia w nero)
Mam takie oto pytanie do czego slużą opcje "Zamień pliki w kopilacji gdy" i są różne warianty takie jak uległa zmiana nazwy itp.To jest w opcji kontynuuj dysk wielesesyjny.O co właśnie chodzi z tym zamienianiem.
|
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
niewiem czy o to Ci chodzi:
jak np. bedziesz pisał jakąs prace w wordzie .. napiszesz 10str i nagrasz to na płytke rw, nastepnie po kilkunastu dniach gdy bedziesz miał juz 20str to włożysz płytke uruchomisz nero i on Cie zapyta "czy zamienic plik, na nowszą wersje" wtedy mu na to pozwolisz i on Ci zaktualizuje plik. p.s. niewiem czy mnie zrozumiałeś (ale starałem sie to ująć jak najprościej), i niewiem czy o to Ci chodziło ![]()
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.04.2003
![]() |
Ja rozumiem o co ci chodzi i tak smao myślałem ale na płycie cd-r przecież nie da się nic zaktualizować.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Guru
Data rejestracji: 15.03.2002
![]() ![]() |
Cytat:
na cd-r bedzie to wyglądało tak że zostanie nagrany ten nowy plik (a tamten stary zostanie usuniety [bedzie niewidoczny], ale miejsce zajmowane przez ten stary plik nie zostanie odzyskane)
![]() |
![]() |
|
|