![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 25.09.2002
![]() |
pytanko
witam jestem tu nowy i nie mialem do czynienia jeszcze z takimi plikami jak img, ccd wiem ze to dla wielu z was banal i zawracam glowe za co przepraszam ale dostalem takie pliki od kolegi i nie mam pojecia co mam dalej robic.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
wypalic Clonem
|
![]() |
![]() |
#3 |
Member of Blokers.net
Data rejestracji: 24.04.2002
![]() |
Skoro kolega ma 1 post to całą nazwa CloneCD
#4 |
Nowy na forum
![]() |
dzieki udalo mi sie nagrac plytke lecz po zainstalowaniu nie idzie odpalic tego co sie zainstalowalo nie ma zadnych bledow troche popracuje plyta i nic dalej sie nie dzieje
|
![]() |
![]() |
#5 |
...niepoprawny marzyciel.
Data rejestracji: 25.06.2002
![]() |
programem ktory dostepny jest na stronie CDRinfo.plw dziale Download>CDR> a nazywa sie CLONE CD.
A do wykrywania tzw.zabezpieczen na plycie sluzy ClonyXXL |
![]() |
![]() |
#6 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Zainstaluj sobie daemona(virtuslny cd-rom)podmontuj sobie obraz.
Sprawdz clonyxxl czy plyta jest zabezpieczona.Pozniej zobaczymy co z tym zrobic. A czego to jest obraz. Chyba, ze uzyles jakis dziwnych nosnikow i nie mozna teraz tego odczytac. |
![]() |
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
odpalilem clony xxl nie znam tego programu ale zrobilem tak : w opcjach skanowania zaznaczylem wszystko co mozna wlaczylem skanowanie-po jakims czasie kazal mi odpalic gierce co jest na plycie i po chwili ja zamknac jak to zrobilem napisalo mi ze znaleziono SECuROM "nowy" ale w opisie tego jest ze powinny pojawic sie pliki w katalogu windows/system : sintf16.sintf32 i nie ma tych plikow
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
sorki mialem nie odpalac plyty tylko z dysku to co sie zainstalowalo teraz pojawily mi sie pliki w systemie - ale co dalej ?
|
![]() |
![]() |
#9 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Jezeli obraz jest zrobiony poprawnie, to normalnie wypal clonem i powinno dzialac.
Chyba, ze tam jest ***** wtedy wypakuj sobie te pliki i nagraj nero jako dane. |
![]() |
![]() |
#10 |
Nowy na forum
![]() |
plyta jest zabezpieczona securomem ale zaden program nie potrafi tego usunac a unsecurom sie wyklada na tym
|
![]() |
![]() |
#11 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
a mozesz nam zdradzic....
1. co to za obraz - na 90% gra tylko jaka
2. czy jak podepiesz obraz po deamonatools'a to na plycie jest katalog *****, razor, ect 3. jaka masz nagrywarke bez tych info to moge oradzic na razie tyle jesli to securom to odpal ClonyXXL i wybierz to zabezpieczenie. odpal z niego ClonCD i wybierz obraz i nagraj na cd-rw i napisz jakie efekty
#12 |
Nowy na forum
![]() |
zrobilem tak odpalilem clona XXl podpiety demon po znalezieniu securoma odpalam clone cd i dalej to samo nagrywa sie nie ma zadnego craca jak sie zainstaluje to przy odpalaniu pracuje przez chwile plyta i koniec zadnych bledow nic
nagrywarke mam RICOH |
![]() |
![]() |
#13 |
All Eyez On Me
![]() ![]() |
Powinno ci sie udac nagrac, akimi metodami jakie zostaly wymienione.
Nie wiem jak z twoja nagrywarka czy sobie radzi z nagraniem securom new. ZAwsze mozesz dodac cracka i w ten sposob bedziesz mogl grac. |
![]() |
![]() |
|
|