![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.12.2002
![]() |
mam pytanie otóż czy jak sciągnąłem sobie gre z netu to moge ją wypalic na płyte .Wiem ze jak sciągne obraz gry to bez problemu wypali ale jak sciągne gre nie jako obraz to moge odrazu grac w nia na kompie .a chciałbym przepalic ja na płyte i zeby uruchamiała mi sie sama tak jak to robią inne gry na płytach .pomóżcie naoiszcie czy mam sciągać jakieś cracki czy co
|
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Silent Hunter ;)
![]() Data rejestracji: 18.05.2002
![]() |
Nie zawsze sciagniety obraz da sie bez problemu nagrac ( czasem moze byc walniety ale to inna bajka). Jak sciegniesz zerzniete pliki to czasem mozna grac (czesto nie da sie) i jest juz w tym zawarty ulepszacz. Jak chcesz aby startowalo to piszesz plik autorun.ini, i bedzie startowalm, ale nie instalka bo zazwyczaj jej nie ma, bo po co. Podaj ten problem blizej.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Forumator
Data rejestracji: 23.05.2003
![]() |
moja odpowiedź brzmi: raczej NIE, chodź moge się mylić ponieważ nie za bardzo rozumiem o co ci chodzi
|
|
|
|
|
#4 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
- gry takie ktore sie instaluja:
robisz plik autorun odnoszacy sie do setupu - gry ktore sa gotowe do odpalenia z dysku twardego: prawdopodobnie nie beda dzialac po zastosowaniu powyzszej metody, gdyz potrzebuja mozliwosci zapisu na nosniku z ktorego sa uruchamiane, mozesz jednak spakowac taka plyte za pomoca winrara, tworzac sfx ze stala sciezka do rozpakowania (ustawienia zaawansowane - mozesz nawet dodac opcje tworzenia skrutow w menu start albo okno LICENCJI :-), w ten sposob stworzysz fachowy instalator pozdrawiam |
|
|
![]() |
|
|