![]() |
Ilość załączników: 1
No to sobie posprawdzalem i powiem wam tyle:
1. giery pale na PLATINIUM'ach (mam juz ich 83 nosniki) - wszystkie dobre. Nagrywalem kiedys z wolnieszymi predkosciami ale stwierdzielm ze troche szkoda czasu. Teraz nagrywam srednio z x32 ale i do x52 czasami musze sie uciec :]. 2. Dane natomiast nagrywam na Verbatim'ach DataLife - nie powiem zeby byly one rewelacja (kilka z zakupionej serii juz poszlo sie ***...). Ujdzie w tloku. ... dolaczam zrzut tych Paltiunium'ek !! |
Cytat:
aj noł:) |
Cytat:
o qrczaq musze posprawdzac.... ale niedawno na litku 40 total green....(teraz mam co innego) a litek jak wiadomo ma baaaaardzo dobry laser.. i 3ta prawie wszystko i af koz c2 zwraca.... |
pisz po polsku - prosze..
|
moji milusińscy:
- Verbatim Crystale - Akoss Silver - Esperanza - Platinium - Dysan Nie będę zamieszczał obrazka z Nero CD Speed bo same zielone:). Ostatnio rzadko zdarzy mi się nagrać coś innego na tych płytkach niż na zielono;) |
Cytat:
|
dziekuje
|
Verbatim Blue Diamond
Samsung Black i ogolnie: Kazda plyta od Mitsubishi, kazda od Tayo Yuden:) |
---już mi się krystalizuje pogląd------ ale dużo prawdy jest w tzw. serii. na serię też trzeba uważać, niestety....
|
Używam bardzo przeróżnych płytek ...ale najlepiej w testach C1/C2 wychodzą płytki od...:
Prodisc,Mitsubishi,Ritek . ...reszta badziewia też się jakoś wypala ...ujdzie w tłoku ...;) .................:) |
ja ostatnio nagrałem całe 100szt - Esperanza silver-silver od CMC i wszystkie były ok. (to były te ze złotym spodem) tezaz kupiłem 100szt Esperanza silver-silver (ale zwykły spód -jasnozielony) są od Digital Storage i są tragiczne.
Z kolei mam też Datex x48 (te złote) od Digital storage i są zaj.... dobre. Więc już nie wiem czym się sugerować bo skoro jeden producent (D S) robi raz dobre płytki a raz taką kaszanę. A co do płyt Hawk to maiłem od Prodisc,CMC,Princo,i teraz pojawiły się w tesco od Riteca. Hawki princo maiłem bez nadruku i były słabiutkie. Hawki prodisc cmc były ok tylko na 10szt 1szt była uszkodzona mechanicznie (rysa,kropka pod nadrukiem) Te od riteka są na razie ok nagrałem 17szt. i zero uszkodzeń mechanicznych. |
ja pale nastepujaco:
wazne dane, mp3, muza, progsy - verbatim filmy, gry, badziew - platinum oraz niekiedy hawk |
Ja identycznie postepuje dane na VERBATIM, a giery na PLATINIUM - dobrze zgramna parka :]
Tak trzymac... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:12. |