![]() |
Cytat:
Ogolnie jestem przeciw... pamietacie strone z ocena nosnikow? tez sie po pewnym czasie cuda dzialy np BTC bylo uznawane za lepsza plyte od Samsungow itd... |
Cytat:
jak to sie stalo ze moj kolega - czlwoeik ktory nigdy i nic nie mial wspolnego z elektronika uzytkowa - na dzwiek slowa Samsung robi sie zielony? jak to jest ze w moim ulubionym sklepie z monitorami ida wszystkie tylko nie Szajsungi... bo ich nie sprowadzaja bo i tak nie ida... :) jak to kurde ejst ze ja NIGDY nie spojze juz na zadna CDR czy CDRW tej firmy? (kupilem 25 - nagralo sie 5...) JAK??? ile konkurencja wydala na (skuteczne) wykreowanie wizerunku firmy? toc to nawet LG ma lepsza percepcje w spoleczenstwie... |
Cytat:
No właśnie takim pisaniem łatwo wprowadzić kogoś w błąd bo opinie sa BAAAAAAAARDZO SUBIEKTYWNE !!!!!!!!! |
Cytat:
Zreszta sam dales przyklad jak takie rekomendacje sie nie sprawdzaja - dwie opinie i juz skrajne oceny - mi sie wszystkie Samsungi swietnie palily (przeszlo 100) i do dzis daja sie ladnie odczytac. Przez jakis czas nawet uzywalem ich do waznych danych i sie nigdy nie zawiodlem (zeby bylo jasne to mowie o samsungach premium /zloty nadruk/ 16 i 24X). heh co do sprzetow to niczego samsunga nie mialem wiec sie wypowiadac nie bede... |
Ja mam telewizor samsunga i jak narazie od 7 miesiecy chodzi. A co do plytek to jak jeszce mialem nagrywarke x2 (nie bylo szybszych w sklepie jeszcze ;)) To bylo duzo samsungow i wszystkie sie palily jak trzeba juz od tamtych starych lat, nie nazekalem nigdy na plyty tej firmy.
|
dziwne sid bo u nas monitory to akurat najlepiej samsunga ida.. moze dlatego ze podobno maja kineskopy lg...
hyh.. wsrod monitorow obecnie na topie samtron i samsung.. co nie znaczy ze to sprzet bezawaryjny(jaki jest samsung kazdy wie) ale monitory sa gr8 |
ja mam juz 2 cd-rom samusnga (pierwszy sie schrzanil i wymienili na nowy, ale jakbym teraz mial kupowac to bym nie ryzykowal;p); HDD z ktorym nie ma zadnych problemow, jest bardzo cichy i oczywiscie fajne glosniczki 2+1 samsunga i na razie nie narzekam :D
|
Widzisz Sid wypaliłem kilka tysięcy Samsungów i wszystkie idealnie chodzą (wersja Silver-Silver 16x). Wiesz dobrze że zależy to od partii która wychodzi z fabryki.:P
|
pisalem o uprzedzeniach - zaznaczam ze sa to ne tylko moje opinie - ale jako ze wsrod tych osob uchodze za autorytet byly one pewnie nie calkiem obiektywne, lecz wzorowane na moich - inna sprawa ze ja mialem 2 CDROMy samsunga, w sumie 100plyt i monitor - wszystko szlag trafil - monitor przestal wyswietlac niebieski (o ile normalnie wiem co wymienic, bo to czesta awaria to tu padlo cos zupelnie innego i chlopaki w akademiku elektroniki maja zabawe i ciagle nie wiedza o co chodzi), plytki wypalily sie w 10%, a o CDROMach nie wspomne...
wiec ciesze sie ze niektorym oplacalo sie wydac pieniadze na samsunga - ja ne zrobie tego juz nigdy |
Jak ktos ma pecha do jakiejsc firmy to lepiej nie dotykac :-D
|
Heh ja tak mam z Philipsem - wszystkie sprzety jakie mialem tej firmy rozyspaly sie w bardzo niedlugim czasie po zakupie - nawet odkurzacz nie wytrymal 3 dni
:-D :-D |
a jaki konf tego odkurzacza??
rotfl :-D |
Wróćmy do tematu
Wróćmy do tematu.
Nie miałem na myśli zastąpieniu tymi rekomendacjami forum, ale służyłoby to jako dodatkowa informacja. Często się zdarza się, że jakiś nowy forumowicz pyta co proponujecie kupić, a wy go "spuszczacie na drzewo" :-)) ponieważ już wiele osób o tym pisało... A co o tym sądzi >baczność< Majonez >spocznij< ? |
Ja jestem za
Przeciez gosc, zawsze moze spojrzec na liczbe postow autora, date rejstracji,a wtedy moze miec pewnosc co do intencji 8) |
Niezupelnie - nawet wsrod osob z duza iloscia postow sa fanatycy danej marki. Co do zorientowania sie jaki naped kupic wlasnie testy na cdrinfo wydaja mi sie idealnym sposobem na porownanie i podjecie decyzji - sa obiektywne, powtarzalne i weryfikowalne nie to co krotkie opinie forumowiczow - w koncu kazdy bedzie mogl napisac kazda bzdure jaka mu sie tylko zamarzy.
Tak wiec ja jestem na NIE :) |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 01:42. |