![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.10.2002
![]() |
REQ komp kolegi pomozcie !!!
Czesc.
Zaczne od tego,ze probowalem sam znalezc rozwiazanie tego problemu na forum i w ogole w sieci.Nie znalazlem,niestety ![]() Wiec prosze wwszystkich o pomoc. Kolega zamowil kompa u goscia ponad rok temu i od poczatku ma z nim klopoty. Komp sklada sie z : Athlon 1200 plyta gl :ECS K7S5A nagr. : Samsung(wiem ze nagrywa z max.predkoscia 8x) DVD : nie pamietam jakiej firmy hdd : 20GB(firma?) zasilacz 300W w typowej obudowie System : w2k Z tego co wiem to w kompie tym bez przerwy cos sie chrzani. Ale w tej chwili jest problem z nagrywaniem. Nagrywac w ogole sie nie da. Probowalem "w locie" i z twardziela lub z DVD. Pojawia sie jakis blad ktory przerywa nagrywanie ![]() CloneCD tworzy obraz plyty,ale przy wypalaniu wywala blad. Nero odrazu wyswietla blad(nie pamietam co tam bylo ) Podpiolem nagrywarke na osobnej szmacie(DVD odlaczylem),ale to tez nie pomoglo. Sterowniki byly wswzystkie zainstalowane z oryginalnego cd-romu do plyty glownej. Jutro wieczorem kolega przyjedzie z tym nieszczesnym kompem,a ja mam juz dosc !!! ![]() ![]() Za wszelka pomoc z gory dziekuje. Pozdr. Pablo.k |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|