![]() |
Mihau-ku :)opcja jest włączona, ale dzięki :* . Na razie wyłączyłam oba nieużywane com-y tak jak radził cana i pierwsze 6 płytek wypaliło się bez problemów... Z całuskami poczekam aż następne nagrania będą ok :) Chociaż inne sugestie w dalszym ciągu są mile widziane. Dziękuję za pomoc Wam wszystkim !
|
Witam ! Teraz to już naprawdę nie wiem co, ale.... POMOGŁO!! :) Tylko razem z wyłączeniem nieużywanych com-ów zrobiłam aktualizację biosu, która miała poprawić błędy w sterownikach usb i nie wiem, który pomysł pomógł. W każdym razie juz wypaliłam ok. 20 płytek i jest wszystko ok. Com-y są dalej wyłączone, ale jak będę miała zapas płyt to je odblokuję i zrobię eksperyment :) Tymczasem WSZYSTKIM Wam dziękuje za pomoc i zrozumienie !!! :* :* :*
|
Super że udało Ci się rozwiązać problem. Mam tylko nadzieję, że te COM-y to główna przyczyna problemu. Czasami zdarza się, że to tylko pewne ogniwo w dłuższym łańcuchu. Sprawdź to czym prędzej, a na wszelki wypadek przeinstaluj sterowniki ASPI. XP resetował mi się właśnie wtedy, gdy je "eksperymentalnie" odinstalowałem. W każdym razie życzę powodzenia.
|
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 00:47. |