![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 15.09.2003
![]() |
Resety Komputera!!!Help!!
Witam Wszystkich!Od pewnego czasu mam "mały" problem...Nie wiem czy temat zamieszczam na dobrym forum ale wydaje mi się że problem powiązany jest częściowo z nagrywarką chociaż nie jestem tego pewien!Mianowicie podczas intensywnej pracy nagrywarki (nagrywanie w nero , kopiowanie np. filmu na HDD) mam nieoczekiwane resety kompa!!!Niesety nie jest to zjawisko ciągłe bo ostanio w ramach testów nagrywałem RW osiem razy bez resetu - po czym ciesząc się przedwcześnie chciałem nagrać zwykłą płytkę i...reset...Resety zdarzają sie również na RW...Nie wiem czego to przyczyna-na początku zganiałem na nagrywarkę - Teac w548E - teraz jest w naprawie bo cos było nie tak z laserem!Ale teraz mam Liteona od kolegi i sytuacja się nie zmieniła...(u kolegi pracuje prawidłowo!)DMA mam włączone - zainstalowane jest Forceaspi 1.7!Konfiguracja kompa : płyta MSI KT4V(MS6712) , HDD Seagate 60 GB 7200 , pamięć 512 mb 333mhz , procesor AMD Athlon 1800+ , cd LG , grafika Radeon 9000 pro 64mb , zasilacz w obud. 300 W ! Korzystam z Nero ale to chyba nie on skoro to samo dzieje się przy kopiowaniu!Czy ktoś ma jakies pomysły gdzie szukać problemu??Może to zasilacz??Jeśli ktoś ma jakies pomysły niech da znać!Proszę pomóżcie!!Z góry dziękuję i pozdrawiam
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum