Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 07.08.2005, 18:21   #1
Wojciech P.
Nowy na forum

Data rejestracji: 26.09.2004
Wojciech P. w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Nie wiem jak to nagrać?

Witam! Mam taki problem: posiadam kótki film, którego plik wygląda następująco:SAFlashPlayer.exe. Jak to nagrać na płytę, żeby odtworzyć to w stacjonarnym odtwarzaczu DVD, bo na komputerze nie ma z tym żadnych problemów. Proszę o pomoc, zależy mi na tym filmiku.
Wojciech P. jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 07.08.2005, 18:35   #2
AssasinX
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 18.07.2005
AssasinX zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
istnieją programiki zeby zrobic np. normalny filmik .avi a przerobic na dvd ze jakies tam foldery są

sprubuj tym

moze ktos powie jak takie programy sie nazywają
Stary 07.08.2005, 18:37   #3
Desden
-=Advokat^Diabła=-

Data rejestracji: 14.02.2005
Desden zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Przerobić z flasha na avi lub mpeg jakimś konwerterem.Mozliwości jest kilka np. swf2avi
Stary 07.08.2005, 19:09   #4
Wojciech P.
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez Desden
Przerobić z flasha na avi lub mpeg jakimś konwerterem.Mozliwości jest kilka np. swf2avi
to ja jeszcze raz, ściągnołem ten programik i nic z tego, podam jeszcze opis pliku Macromedia Flash Player 7.0 r14
Wojciech P. jest offline  
Stary 07.08.2005, 19:14   #5
Wojciech P.
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez Desden
Jest jeszcze inna nazwa tego pliku apm.exe, no nie wiem jak to zrobić, bo po kliknięciu na właściwości tego pliku były te nazwy co napisałem wcześniej-pomocy!!!!
Wojciech P. jest offline  
Stary 08.08.2005, 09:41   #6
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
jest to film swf wexportowany z flash playera do pliku projektora
normalnie niczym tego nie odwrocisz z wyjatkiem programow nagrywajacych to co sie dzieje na pulpicie do pliku avi - sa takie, wymagaja dosc mocnej maszynki z szybkim dyskiem
mozna sprobowac importowac takiego exe do programu Macromedia Flash, ale nie pamietam czy to jest mozliwe (na tym kompie nie mam flasha zainstalowanego...)
nimal jest offline  
Stary 12.08.2005, 23:01   #7
GieBek
Nowy na forum

Data rejestracji: 12.08.2005
GieBek w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Pytanie

Mam w tym samym formacie film, czy może komuś udało się go przerobić na AVI, MPEG na cokolwiek innego albo podajcie nazwe programu który może przechwytywać obraz z pulpitu.

Dzięki za odpowiedz.
Pozdrawiam.
GieBek jest offline  
Stary 14.08.2005, 19:24   #8
Wojciech P.
Nowy na forum

Cytat:
Napisany przez GieBek
Mam w tym samym formacie film, czy może komuś udało się go przerobić na AVI, MPEG na cokolwiek innego albo podajcie nazwe programu który może przechwytywać obraz z pulpitu.

Dzięki za odpowiedz.
Pozdrawiam.
Czy masz już może jakiś programik żeby przechwycić film z pulpitu?
Wojciech P. jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: