![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
![]()
WITAM !!!
Nie moglem znalesc odpowiedzi na moje pytanie nigdzie, wiec postanowilem wprowadzic nowy temap. Nagralem na swoim komputerq plytke vdc z jakims filmem. Kupilem specjalne dvd (bo ot pierwsze nie czytalo vdc) i ogladalem sobie film na duzym ekranie, na wygodnej kanapie i td. ... Programowo nagrywanie nie bylo skomplikowane i z tego co wyczytalem na tym forum to robilem to dobrze. Niestety przy nagraniu nastepnej plytki dvd (SONY ![]() Troche w to nie moglem uwierzyc, no bo jedna CD-R mi dziala, a inna CD-R nie. Wpadlem na pomysl, zeby nagrac vcd na krazku, ktorego uzylem za pierwszym razem (tzn nie tego samego, ale takieg samego ![]() Czy plyty CD-R moga sie roznic miedzi soba? JEsli tak, to czym i jak moge to sprawdzic? Zaznacze rowniez, ze nie uzywalem zadnych specjalnych plytek. Wszystkie kupowalem w halach typu makro lub podobnych i co ciekawsze: Dzialala tylko plytka Verbatima, ale inny Verbatim juz nie chodzil. Bede wdzieczny za pomoc, bo przyznam sie, ze moge poprostu na tym troche zarobic. Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkich Piosik |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz
Data rejestracji: 09.05.2002
![]() |
Wyczyść soczewkę lasera.:o
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Hmmm mysle ze musisz po prostuwybadac jakie plytki dzialaja a jakie nie i nagrywac tylko na tych dzialajacych. :-( niestety znajomego DVD tez jest wybredne co do plyt. A plytki oczywiscie roznia sie miedzy soba i to na tyle roznych sposobow ze trudno je tu wymieniac.
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 22.10.2002
![]() |
W servisie mowili mi o CD-R+ i CD-R-. Czy jest wogole cos takiego? jezeli tak, to czy moze miec wplyw na vcd i jak je rozroznic?
|
![]() |
![]() |
#5 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
CDR+/- ?? pierwsze slysze o czyms takim...
#6 |
Guru
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Najlepiej nagrywaj na firmowych plytkach. Z nimi raczej nie ma klopotu. Dla wybrednych odtwarzaczy dobre sa Pastele Verbatima
|
![]() |
![]() |
|
|