![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 12.11.2002
![]() |
Lite-On LTR-48246S VS. TDK CyClone 48x24x48
Różnica w cenie wyżej wymienionych nagrywarek wynosi 200zł (TDK oczywiście droższa). Słyszałem że to niby te same nagrywarki, czy to prawda. Słyszałem też, że TDK potrafi sprzętowo kopiować gry zabezpieczone SafeDisc 2.8, czy to prawda? Czy użytkownicy TDK moga to potwierdzić...? Czy posiadacze Lite-On LTR-48246S moga mi powiedziec czy swoja nagrywarka moga skopiowac kazda zabezpieczona gre, chodzi mi szczególnie o FIFE 2003, Ice Wind Dale 2 PL, Sims: Zwierzaki, ponieważ zabezpieczone sa SafeDisc 2.8
![]() ![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
O ile sie orientuje to nic innego jak przepakowany w inna obudowe Liteon. Zreszta sugeruje to fakt wyposazenia nagrywary w technologie Liteona takie jak Smartburn i SmartX. Ale tak na 100% pewien nie jestem. Postaram sie jeszcze informacje sprawdzic.
#3 | |
<<<Watcher>>>
Data rejestracji: 28.06.2002
![]() |
Cytat:
tak @ozimek Liteon- nagrywarka = bardzo dobra taniocha TDK - taka sama nagrywarka + (firma) = droga podróba |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 05.04.2002
![]() |
Taaaa mi tez juz udalo sie potwierdzic ta infomacje...
|
|