![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#8 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
- dowiesz sie tu wiele - na ten test zerkalem zanim ty dowiedziales sie ze cos takiego w ogole jest - napisalem ci wyraznie zebys sciagnal sobie programik do tego cdromu ze strony teaca i tam ustawil wieksza predkosc odczytu - mam dokladnie tego samego cdroma i takze wgrywalem mu bios 3.0A aby poprawic osiagi i UZYLEM tego programiku mozesz go pobrac ze strony z testem (http://www.cdrinfo.pl/cdr/hard/teacCD540E/teaccd540e.php3) i nie mialem z nim zadnych problemow pod zadnym windowsem poczawszy od 98se poprzez me, 2000 skonczywszy na xp prof - poczytaj dokladnie na stronie i poszukaj na forum co i jak z tym teaceim - a teraz porady: -> wlacz/wylacz DMA -> zainstaluj service packi dla windy -> jak sam piszesz problem wystepuje w pewnych konfiguracjach wiec moze pokombinuj cos by zmienic ta konfiguracje -> zainstaluj najnowsze aspi -> zainstaluj najnowsze sterowniki do plyty glownej zwlaszcza jezeli masz plyte na via -> zmien system a sloganami to nie ja tu rzucam fakt jest faktem ze ten cdrom jest jednym z najlepszych na rynku ma bardzo dobra korekcje bledow i jedna z najwyzszych szybkosci odczytu audio porownywalna z szybkoscia odczytu danych i nie chwale teaca bo go mam i juz tylko dlatego ze tak jest / koniec i kropka
![]() |
|
|