![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
LG 8080B - zmiana firmware
Mam nagrywarkę LG 8080B z firmware 1.0 i chciałbym to wreszcie zmienić gdyz jest już nowszy firmwer ale nie wiem czy moge ponieważ w instrukcji jest napisene że nie można tego robić poniżej firmwar-u 1.04 . To można czy nie można ? I jak dokładnie sprawdzić firmwer oprócz opisu w windows
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 28.08.2001
![]() |
YO
Tez mam CED-8080b ale chyba zdeka nowszy os twojej bo firmowo z bioskiem 1.06 i dziala wysmielicie. Polecam szczerze 1.06 sa nowsze ale podobno wtedy moga wystapic pewne prblemy nie wnikam mój chodzi bez zarzytu. Obawiam sie ze na tak starego biosa nie bedzie mozna pyknąc nowego ale popytaj jeszcze innych moze oni cos wiedzą. Pytanie do Ciebie czy z tym biosem masz wyswietlone w Clonie ze nagrywarka jest komptybilna z DAO-RAW?? czy nie?? Krążą plotki ze ona jednak obsluguje DAO-RAW!!!!!! |
![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 21.11.2001
![]() |
Hej ja też mam ten palnik i powiem szczerze, że miałem różne biosy (te oczywiście, które pasują) i teraz jadę cały czas na 1.6 Jest OK. A co do tego Dao-Raw, to wątpię, żeby ona ten tryb obsługiwała. Ale jeśli ktoś wie więcej, to jestem otwarty na wypowiedzi forumowiczów
Amen |
![]() |
![]() |
#4 |
Gość
|
Jesli chodzi o cloneCD to nie obsługuje DAO-Raw. Szkoda.
|
![]() |
#5 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Co do dao-raw to nie obsluguje.
Najlepszy firmware to 1.06 |
![]() |
![]() |
|
|