![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
____
![]() Data rejestracji: 26.05.2000
![]() ![]() ![]() |
Safe Disc 2 - opinie
Autor Daemon Tools twierdzi ([html] <a href="http://www.daemon-tools.com/main.htm" target="_blank">www.daemon-tools.com</a>[/html]), ze sa problemy z przegraniem jednego tytułu (Red Alert 2) pod CloneCD. Dostajemy od Was informacje, ze jednak mozna bez problemów skopiowac tak zabezpieczone plyty. Jezeli ktos mial doczynienia z tym zabezpieczeniem to prosze o komentarz.
![]() Pozdrawiam Misiek4 |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gość
|
Mam Red Alerta 2 sciagnalem z ISO z serverow z zagranicy
i on nieposiada zadnego zabezpieczenia przegralem juz kilka razy i bez problemu gra sie na innych komputerazch a co wiecej nie ma zadnego crakcka lol !
|
|
|
#3 |
|
Gość
|
Witam Wszystkich
Jak wcześniej zauważyliście z Red Alert 2 są problemy Zrobienie wiernego obrazu płyty, która by chodziła na każdyn cd romie jest "chyba" nie możliwe. Posiadam Plextor'a 12/10/32 i kopia płyty działa tylko z nagrywarki. Problem ten zauwałyłem też u kolegi. Myślę, że powyższy problem zniknie wraz z pojawieniem się nowej wersji CloneCD, albo westwood będzie dołączał do gry nowe cd romy Pozdrowienia |
|
|
#4 |
|
Gość
|
[quote]Misiek4 (06-11-2000 23:34):
Jezeli ktos mial doczynienia z tym zabezpieczeniem to prosze o komentarz. ![]() Witam! Walczyłem z RA2 cały weekend. Mam Sony CDR-145E (rekomendowana przez Clona).Próbowałem nagrywać Clonem 2.8.3.1 i starszymi,CDRWinem,Nero,Blindem i nic Nagrywałem w DAO,TAO,SAO i ciągle kupa - nie czytało się nigdzie ani w CDR aniw innych napędach. Z subkodami i bez i też nic . Jedyne co działa to image zrobiony Clonem i wciągnięty do DaemonToolsa 2.41 - na razie sie poddałem - może nowy Clone ![]() Pozdrófka! MR |
|
|
#5 |
|
Gość
|
[quote]Misiek4 (06-11-2000 23:34):
Autor Daemon Tools twierdzi ([html] <a href="http://www.daemon-tools.com/main.htm" target="_blank">www.daemon-tools.com</a>[/html]), ze sa problemy z przegraniem jednego tytułu (Red Alert 2) pod CloneCD. Dostajemy od Was informacje, ze jednak mozna bez problemów skopiowac tak zabezpieczone plyty. Jezeli ktos mial doczynienia z tym zabezpieczeniem to prosze o komentarz. ![]() Pozdrawiam Ja mialem red alerta, ktory tez nie chcial sie kopiowac. Ale jest na to bardzo dobry sposob. Na stronie www.gamecopyworld.com jest *****. Potem wystarczy przekopiowac zawartosc plyty na dysk (np. windows commanderem) dodac cracka i wypalic plyte. Potem juz wszystko jest OK. 2 cracki zajmuja 600kb. |
|
|
#6 |
|
Gość
|
Potwierdzam, Red Alert 2 juz jest "Złamany" ***** Na stronie www.gamecopyworld.com jest w 100% skuteczny. cala procedura także.
Właśnie z kumplem konczymy palic 20 kopie ww. gry |
|
|
#7 |
|
Gość
|
tutaj akurat chodzi o zestaw CD-ROM + nagrywarka.
Sprawdzalem RA2 na Plextorze + 36x Toshiba i najnowszy CloneCD - ZADNYCH PROBLEMOW. Tak samo wazne jest to co przeczyta CD-ROM jak i to co nagra nagrywarka. |
|
|
#8 | |
|
Gość
|
Cytat:
|
|
|
|
#9 | |
|
Gość
|
A z jakiego serwera mozna sciagnac to ISO
Za link bede wdzieczny ))Cytat:
|
|
|
|
#10 |
|
Gość
|
Mam zestaw nagrywarka LG CED 8083 i czytnik Creativa 24 x - staruszek ma ze 3 lata.
Mialem pliki bin zciagniete z netu, wypalilem obydwie plytki Nero 5.024 i chodzi bez najmniejszych problemów na czytniku. Musiałem skasować pliki z dysku bo zajmowały miejsce a że nie za bardzo wychodzi na moim sprzęcie nagrywanie On Fly to zrzuciłem obraz płytek na dysk ( też użyłem Nero) i wypaliłem z tego następną kopię. Ta też chodzi bez problemu. Wiem że to piractwo ale cóz. ;-)))) Może jak będzie posla wersja to ją kupie bo wiem że się opłaca. |
|
|
#11 |
|
Gość
|
Red Alert 2 działa bez żadnych problemów !!! Można go kopiowac CDRWin jak i innymi programami (WinOnCD, Nero, DJ ...) w locie CDtoCDR i z image. Potwierdzam moja wypowiedz wypaleniem ok. 130 kopii bez zadnych problemow (czytaj: dzilajacym na 130 roznych CD). Cale zamieszanie troche nie jest na miejscu :-0 Przecież piszemy tutaj o czystym piractwie, i probujemy znalezc sposob na skopiowanie gry. Znam o wiele trudniejsze tytuly do skopiowania (glownie produkcji polskiej), lepiej zabezpieczone niz RA 2. W chwili pojawienia sie cracka do RA 2 w sieci nie ma tematu .....
Z pozdrowieniami Skarbnik |
|
|
#12 |
|
Gość
|
Kopiowałeś z oryginału czy z jakoegoś giełdowego wynalazka
??Pozdrófka! MR |
|
|
#13 |
|
Gość
|
Kopiowałeś z oryginału czy z jakoegoś giełdowego wynalazka
??Kopiowalem z Oryginalu i z image z serwera ISO. Kazda kopia dzialala !!! Z Pozdrowieniami Skarbnik |
|
|
#14 |
|
Gość
|
[quote]Skarbnik (08-11-2000 11:28):
Znam o wiele trudniejsze tytuly do skopiowania (glownie produkcji polskiej), lepiej zabezpieczone niz RA 2. Jakie to tytuly. Widzialem rozne i zaden nie sprawial problemow ze skopiowaniem CloneCD. Pozdrawiam Marcin |
|
|
#15 |
|
Gość
|
Kurde tutaj chodzi o skopiowanie z ORGINALU ,a nie jakies bezmyslne wypalanie IMAGE zciagnietych z sieci ktore juz sa zlamana!!!
Ludzie opamietajcie sie Wszyscu co pisza cos takiego to lamerzy!!! |
![]() |
|
|