![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
SafeDisc 2
Czy jest nagrywarka, oprogramowanie, co może skopiować zabezpieczenie SafeDisc 2, i inne sprytne zabezpieczenia, a jeszcze do tego to co ona wypali, to zadziała na innych napędach ? Tak, tak - wiem, że cudów nie ma, ale może jest coś bliskiego ideałowi o którym tak marzymy.
Jak coś wiesz na ten temat, to poświęć chwilkę i poklep w klawiaturę, daj info też innym. Masz wiedzę, to się nią podziel. Dzięki!!!!! |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
MOIM ZDANIEM zastanow sie nad zakupem LG GCE-8160B jesli zalezy Ci na safedisc2 wydaje mi sie ze sobie radzi testowalem na Black&White pl i poszlo, zwlaszcza za ta cene (gielda w Katowicach 450 zl) wiele opini na forum to potwierdza z drugiej strony patrzac zastanowmy sie nad awaryjnoscia tego urzadzenia hhmmmm.... jeszcze nie mialem okazji serwisowac tego modelu ale jest on stosunkowo krotko na rynku i nigdy nic nie wiadomo natomiast doszly mnie sluchy ze moze sie to niebawem zmienic
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
może 24x Plextora ... no i to że PLEX .... o awaryjność nie musisz sie martwić (na 99%)..tylko ta cena ...
|
![]() |
![]() |
|
|