![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.02.2002
![]() |
Safedisc 2
Czy ktos spotkał się z takim przypadkiem? Collin Mc Rae 2 i Max Payne PL są oryginalne lecz po zrobieniu kopii z ww płyt Liteonem wgrywam je ( z kopii ), instalka OK ale odpalenie to tylko 1 sekunda planszy i nic! Najgorsze,że po odinstalowaniu nawet Cleansweepem i ponownym zainstalowaniu oryginały nie chodzą i zachowują się podobnie.Czy safedisk zapisuje na HDD jakieś pliki które świadczyłyby o próbie odpalenia z kopii?Jak grac teraz nawet na oryginałach?
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
safe disc nic nie zapisuje to sam progs ew gra zapisuje takie proby a co do clean sweepa to juz dawno temu zrezygnowalem z jego "uslug"
ok instalacje zapisuje ladnie ale na nic sie zda jak ci program robi wpisy do rejestru np po 1 uruchomieniu czy po bledach a co ci pozostaje no coz reinstalacja systemu bo teraz raczej nei dojdziesz do tego co sie wpisalo
![]() |
#3 |
Bywalec ???
Data rejestracji: 20.02.2002
![]() |
Colin 2 jest chyba zabezpieczonym SecuRom New , przy zgrywaniu na twardy dysk zaznacz w cloneCD
-oczyt danych subkanałowych z ścieżek danych -oczyt danych subkanałowych z ścieżek audio Max Payne PL sprubój bez zaznaczania żadnych opcji |
![]() |
![]() |
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 03.02.2002
![]() |
U mnie Max Payne PL zgrywany z orginalu dziala bez problemu i nie ma zadnego zabezpieczenia (wg ClonyXXL)
|
![]() |
![]() |
#5 |
old Member
Data rejestracji: 31.01.2002
![]() |
Ja miałem podobny problem z "Medal Of Honor".Okazało się że to przez program Playback21 i jego "drajwery".Po odinstalowaniu wszystko OK!
|
![]() |
![]() |
#6 |
Forumator
Data rejestracji: 28.02.2002
![]() |
Jesli nadal bedziesz mial problem z odpaleniem gier, sprobuj w rejestrze skasowac wszystkie klucze zwiazane z gra ( nazwa gry, producent ). To powinno pomoc
#7 |
Bywalec
![]() |
Max Payne PLjest zabezpieczony Safediskiem wersja 2.40.010. Rzeczywiscie miałem na HDD sterownik PlayBackup ale wywalenie go nic nie dało.Może trzeba było to zrobic przed instalką. Nie pomyslałem o tym.Dzięki panowie za pomoc
|
![]() |
![]() |
#8 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.02.2002
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#9 |
Bywalec
![]() |
Odpalam w CD romie i w nagrywarce efekt ten sam.Byłem u qmpla i maxa payne (kopia) zainstalowałem , bez problemu chodzi jak burza! Jednak Liteon 24x10x40 w wersji XB03 zrobi dobrą kopię z safediska 2.40
|
![]() |
![]() |
|
|