Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 23.07.2004, 02:24   #1
Sonsiad
Nowy na forum

Data rejestracji: 23.07.2004
Sonsiad w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Samsung CDRW\DVD SM-308B

Witam!
Jest to moj pierwszy post na tym forum. Odnalazłem je dzis i czytałem chyba z 2 godziny i musze przyznac, ze jest tu duzo ciekawych rzeczy.
Posiadam ta nagrywarke co napisałem w temacie. Mam ja juz około 1,5 roku. Kupiłem w Auchanie, ale byłem głupi i nie sprawdziłem co jest w srodku i w domu okazało sie, ze jest to zupełnie inny samsung niz na opakowaniu
Brak mi mianowicie odpowiednich sterownikow, dzieki ktorym mogłbym odtwarzac filmy dvd. Oprogramowanie w pudełku było do egzemplarza, ktory powinien sie tam znalezc. Moze Ktos mogłby mi pomoc w znalezieniu linka do odpowiedniej aplikacji??
A problem z nim jest nastepujacy: gdzies od roku nie czyta mi w ogole płytek wypalanych, ma problemy z rozpoznaniem czystej płytki, jakosc wypalania płyt audio pozostwaia wiele do zyczenia(w koncu kupiłem sobie z tego powodu nowa nagrywarke) no i w sumie od dawna wystepuje problem Power Calibration Error i jeszce jakis problem z Block Acces (chyba Invalid) był
Gdy pojawiła sie pierwsze problemy, mogłem ja jeszcze oddac na gwarancje, ale nie chcieli przyjac bo sprzet był inny niz na karcie
Czytajac tematy na forum, czytałem o upgradeach biosu, moze w tej sprawie by to cokolwiek pomogło??
Z góry dziekuje za pomoc.
Pozdrawiam
Sonsiad jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: