![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Problemy z kopiowaniem
Niedawno skopiowałem Project IGI na swoją płytkę. Wczoraj z tej płytki chciałem zrobić kolejną kopię i ... musiałem wyrzucił dwie płyty Philips. Zapisało dopiero na płycie LG. Dziś sytuacja była podobna. Chciałem skopiować dodatek do The Sims i nie udało się ani na Philipsie, ani na LG, ani na Platinium. Co się dzieje, przecież tę grę nagrywałem na tej samej nagrywarce. Jakiś czas temu miałem płytkę do PSXa (ze stadionu z Warszawy) i też nie mogłem skopiować. We wszystkich przypadkach podczas zapisu "wyskakuje" .... zapis nie powiódł się .... ILLEGAL REQUEST ... INVALID FIELD IN CDB ... 5:0x24:0x00. Mógłbym to zrozumieć, ale zarówno Simsów jak i Project nagrywałem osobiście na tej nagrywarce i na tym kompie. Co zrobić? Mam Teaca W58E i używam Clone CD 3.0.9.1 pod WinMe. Pomóżcie.
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
myslę,że klonik robi ci kolo nosa. Odinstaluj, wyczyść rejestr z wpisow po Elaborate Bytes i zainstaluj ponownie z Innymi numerami
|
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Dzięki za radę. A tak wogóle, to którą wersję Clone poleciłbyś?
|
![]() |
![]() |
#4 |
`
![]() |
aktualnie mam 3.09pl, a zeby sprawę uproscic numer w zalaczniku
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Lord of the Sword
Zlotowicz
Data rejestracji: 06.04.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
#6 | ||
`
![]() |
Cytat:
a cos mi odbilo 2 dni temu - narazie zachowuje sie poprawnie, ale zobacze za 3 tygodnie co zrobi, najwyzej poszukam innego numeru. Zreszta malo ostanio uzywam klonika, a jak juz to weryfikacyjnie wale jakas plytke audio i sprawdzam trzaski.Ostanio mecza mnie przwidywane zabezpieczenia plyt audio, zrobilem dwie i probuje je przegrac i nic mi nie idzie. Jak beda to bedzie syf, bo nie mozna zgrac obrazu plyty pozdrowienia |
||
![]() |
![]() |
|
|