Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.11.2003, 14:28   #1
Szpila
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.11.2003
Szpila w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Samsung SW-248B, brak plyty

Posiadam nagrywarke Samsung SW-248B i pod systemem windows xp niemoge uruchomic jej caly czas po uruchomieniu komputera pisze ze uzadzenie dziala nie poprawnie. Wczesniej posiadalem LG i nie bylo problemu programy same ja wykrywaly i ustawialy sterownik. Nie posiadam do niej plyty ze sterownikami moze w tym problem w sumie nie mam pojecia co zrobic zeby ja odpalic. Jeden raz udalo mi sie jakims cudem programem Win On CD zrobic kopie plyty ale zaledwie w szybkosci x10, CLONE CD wyzuca mi caly czas jakis error, NERO wogole nie wynajduje nagrywarki, Jezeli posiada ktos taka nagrywarke to bylbym wdzieczny za wyslanie na maila sterownkow lub podanie strony skad moge sciagnac. Chyba ze problem tkwi w czym innym o czym nie wiem.
Szpila jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.11.2003, 14:29   #2
SEBAW
Stary użytkownik
Zlotowicz

Data rejestracji: 09.06.2002
SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>SEBAW jest klejnotem wśród średnio znających się "w temacie" <250 - 349 pkt>
Sprawdź czy amsz dobrze zworki ustawione.
SEBAW jest offline  
Stary 29.11.2003, 00:21   #3
Szpila
Nowy na forum

Data rejestracji: 28.11.2003
Szpila w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
nie zworki akurat nie maja tu nic do rzeczy bo jako cd pracuje ok tylko nie wykrywa jako nagrywarki
Szpila jest offline  
Stary 29.11.2003, 00:45   #4
nimal
Author
Zlotowicz

Data rejestracji: 29.03.2003
nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>nimal ma doskonałą reputację, jest przykładem osoby znającej się na rzeczy <2000 i więcej pkt>
1.sprawdz czy jest poprawnie podlaczona (u gory topic o podpinaniu
2.wez nowsze nero (chyba ze juz takie masz)
3.zainstaluj aspi (+ ew aspifix)
4.jak nie pomoze to w windowsie usun kontroler kanalu pomocniczego ide i zrestartuj kompa
nimal jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: