![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
|||||||
| Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
|
#1 |
|
Nowy na forum
Data rejestracji: 17.12.2003
![]() |
Witam Forumowiczów
Mam następujący problem. Kiedyś posiadałem wersję Nero 5.5.6.4 i w niej jak tworzyłem płytkę audio po zaznaczeniu wszystkich track-ów mogłem wejść we włąściwości i ustawić opcję Cross fade. W obecnej wersji którą posiadam 5.5.10.x tej opcji nie moge znaleść. Może ktoś z Was spotkał się z podobnym problemem? Ewentualnie jak ktoś ma wersję 5.5.6.4 to prosił bym o kontakt. Obawiam się tylko że wersja 5.5.6.4 nie wykryje mojej nagrywarki. Kiedyś miałem Yamahe 4x2x4 a teraz posiadam Asusa 5224A. Pozdrawiam |
|
|
| #ads | |
|
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kitty loves Agit! =^_^=
Data rejestracji: 25.11.2002
![]() |
To raczej kwestia numerka rejestracyjnego. Tylko pelna wersja i enterprise ma cross fade - jak dobrze pamietam.
=^.^= Pioneer DVR-A06, Plextor 4824TA, Toshiba SD-M1612 Sometimes in the dark, When I close my eyes, I dream of you... If I could fly across this night, Faster than the speed of light... i would be with you |
|
|
|
|
#3 |
|
d[-.-]b
Data rejestracji: 12.08.2003
![]() |
w wersi 5.5.10.42 ktora urzywam ta funkcja jest.
|
|
|
|
|
#4 |
|
XV1100
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Nero 5.5.6.4 nie rozpozna twojej nowej nagrywary. Jesli zmienisz serial (bo to kwestia seriala) to stracisz legalnosc programu, o ile w tej chwili masz legalna wersje. Mozesz tez sprobowac feurio.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
5.5.6.4 masz legalna? a kto Ci broni upgadu do 5.5.10.54? bedziesz mial nadal legalnego nero, najnowsza wersje z serii 5.5, rozpozna Ci spaware, udostepni crossfade...
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 09.05.2003
![]() |
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
fakt - ale posiadajac dwie wersje oem nero mozna przefaksowac licencje obie do aheada i ponoc odsylaja numerek do fulla (to info wyczytalem pare dni temu na tym forum, nie pamietam w jakim topicu)
update: hmm, jednak nie wyczytalem tego na forum tylko w PCWK 12/2003 str. 107
Radek Nimal - bo życie jest zbyt krótkie, żeby tracić czas blog o głupich pomysłach Życie z Chromebookiem - mój kanał na YT Ostatnio zmieniany przez nimal : 18.12.2003 o godz. 22:37 |
|
|
![]() |
|
|