![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.03.2002
![]() |
samsung sw-408b
witam
jestem lama w tej materii ![]() ![]() posiadam taka nagrywarke jak w temacie, ogolnie jestem z niej zadowolony, ale widzialem tu np biosy do niej pytania moje sa takie, czy mozna ja jakos polepszyc np poprzez zmiane biosu, i co to da, i jak to zrobic wscieklem sie troche ostatnio bo nie mogle skopiowac euro++, czy po ewentualnej zmianie biosu badz innych sztuczka stala by sie barziej "wartosciowym" sprzetem? uzywam easy cd creatora i clone cd co radzicie aby jak najbadziej optymalnie ja wykorzystac |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.03.2002
![]() |
widze ze chyba nikt nie ma nic ciekawego w tym temacie do powiedzenia
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
No bo to jest tak
Jesli jestes poczatkujacy( jak sam piszesz) - to mozesz miec problemy podstawone i wtedy wystarczy czytanie i wiekszosci wypadkow problemy sie rozwiazuja. A jak juz przestaniesz byc poczatkujacym- to sam ocenisz czy warto zmieniac bios i co to ci da. Zmiany biosow nie powoduja, ze nagle twoja nagle nagrywarka robi niewiadomo co. Zatem nie badz zdziwiony, ze nikt ci specjalnie nie odpowiada, bo po prostu na takie pytanie nie ma sensownaej i odpowiedzialnej odpowiedzi. pozdrawiam PS. poczytaj na cdrinfo i zapamietaj zawarta tam uwage- zle zmieniony bios - masz pudelko po nagrywarce |
![]() |
![]() |
#4 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
z mojej strony moge tylko dodac ze masz na gorze przycisk search
na stronie cdrinfo.pl masz dzialy slownikczek i faq w ktorych czesc rzeczy powina ci rozjasnic umysl ![]() a co do biosu to skoro sie na tym nie znasz to NIE UPGRADUJ biosu bo cos ci padnie i zaliczysz zonka ani nagrywarki ani nowego biosu
![]() |
#5 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 19.02.2002
![]() |
I tu wszyscy moi poprzednicy mają świętą rację !!! By zmienić bios to troszkę trzeba już się na tym znać i być w pełni świadomym że jeśli coś pójdzie nie tak to zostaje tylko atrapa z nagrywary
![]() ![]() .................................................. .......... Pozdrawiam Face OFF
|
|