![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
![]()
Probowalem skopiowac slownik angielsko-polski i odwrotnie "collins". Clony XXL pokazuje dwa rozne zabezpieczenia zaleznie od tego w jaki naped wloze plytke. Kiedy wlaze ja do zwyklego cd (LG x52) to pokazuje secuROM "nowy", kiedy do nagrywarki to bledne sektory.
Pytanie brzmi: Czy istnieje mozliwosc skopiowania tak zabezpieczonej plytki uzywajac LTR32123S i jakiego programu do tego uzyc? Za wszystkie odpowiedzi z gory wielkie dzieki. Pozdrawiam
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
nie wiem czym jest zabezpieczony ten slownik i nie lubie clonyxxl ale jest jest to securom (mozesz to poznac po tym ze na oryginalnej plycie jest logo sony. Lite-ony maja problem z securomem podczas kopiowania przy pomocy clonecd. Problem ten nie pojawia sie podczas kopiowania przy pomocy cdmate'a takze jesli jest to securom to zachecam cie do sprobowania cdmate'a. Link znajdziesz w dziale download na www.cdrinfo.pl
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 26.04.2002
![]() |
Cytat:
Dzieki za odpowiedz. Z tego co zauwazylem Liteon ma problem z odczytem tak zabezpieczonej plyty. Jednak po wielu probach udalo mi sie ja skopiowac. Do odczytu uzylem napedu DVD firmy Liteon o ile dobrze pamietam DDU 1211 a nagralem na mojej nagrywarce. Do kopiowania uzylem programu clonecd. Cdmate'a jeszcze nie probowalem, ale na pewno sprobuje. Jeszcze raz wielkie dzieki. Pozdro Tofi
![]() |
#4 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Do zabezpieczenia Securom"nowy" musisz miec zainstalowane koniecznie Clone CD wersja 4.0.1.9 ,tam juz poprawiono ten błąd.
|
![]() |
![]() |
#5 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
To nie wina nagrywarki tylko programu.(chociaz tu mozna sie sprzeczac)
Zreszta tak jak lopus wspomnial ten blad zostal juz naprawionyw nowszej wersji clona. |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 17.04.2002
![]() |
Witam:-)
Czytam se te posty i... Nie zgodze sie by w najnowszej wersji clonacd zostal usuniety blad odnosnie securoma i liteona. Sprawdzalem osobiscie i nici. Obraz nadal jest robiony niepoprawnie przez w/w nagrywarke. Obstaje przy tym iz cdmate jest the best i kopiuje az milo, na dodatek podaje w ktorym miejscu jest zastosowany trick na plycie zabezpieczonej securomemnew. Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#7 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 04.06.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
|
|