![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.08.2003
![]() |
Problem z Alcohol 120%
Witam!
Mam taki MAŁY problem: otóż po uruchomieniu programu Alcohol (ver. 1.4.6.711) i przejściu do Kreatora kopiowania otwiera się okienko dialogowe na którym NIE MA przycisków tylko przezroczyste/białem miejsca ![]() Jak zainstaluję wcześniejszą wersję Alcohol'a 1.1xx to okienko jest OK przyciski są tam gdzie powinny być, działa pierwszy etap przegrywania (tzn. zgranie obrazu na HDD) ale w momencie rozpoczęcia zapisu wyskakuje błąd w stylu: "memory read 00 pamięc nie może być read" czy jakoś tak Kopiowana płytka nie ma zabezpieczeń zwykły CD-R, a błąd występuje przy KAŻDEJ próbie przegrania jakiejkolwiek płytki. Dodam że Nero 6, WinOnCD6, CloneCD działają bez żadnych problemów. Sprzęt: Athlon 2100XP, WinXP (świerzutka instalka z formatem C), CDRW LG 8520B, włączony tryb MultiWord UDMA, nagrywarka jest sama na taśmie jako MASTER. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
.
![]() Pewnie masz zwalonego Alcohola.... albo jest zabezpieczony (a ty nie masz do niego "uprawnien").... albo trial ktorego czas juz minal.... albo wszystko naraz. 8) 8) 8) . |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.08.2003
![]() |
Ściągałem z różnych źródeł cdrinfo, inne stronki instaluje się poprawnie, najdziwniejsze że ten sam Alcohol (z tego samego pliku instalacyjnego) na innym kompie z inną nagrywarką działa poprawnie
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Recydywista - Wielokrotny
Zlotowicz
CDRinfo VIP Data rejestracji: 17.01.2003
![]() ![]() |
hm - ja w tak w ciemno to bym stawial na jakis kopnieta sztuke RAMu - najlepiej przerzuc kosc RAMu z tamtego kompa gdzie dziala.
|
![]() |
![]() |
|
|