![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.08.2002
![]() |
Szybkość wypalania pod...
Witam
Do tej pory nagrywałem płytki (na Liteonx40x12x48) z prędkością x20. W programie Nero 5.5.9.9 (jako, że dostałem go wraz z nagrywarką) nie mogłem wypalać i nadal nie mogę szybciej niż 20/24. (DMA jest włączone) Podczas nagrywania x40, dochodzi do około 68%, po czym staje w miejscu przez parenaście sekund i dagrywa dalej. Jednak, jak na mój gust czas wypalania x40 nie jest zadowalający. Po przeczytaniu forum, waszych opini, spróbowałem programu WinonCD 5. Jak się miło zdziwiłem, nie dość, że nagrywa mi z prędkością x20, to jeszcze bez problemów nagrywa z x40 (Platiunium, Smartbuy). Jednak co mnie trapi.. to natomiast, że z poziomu programu (WinonCD) nie da się kasować plików z hdd, co bardzo ułatwiłoby pracę. Zatem mam parę pytań: 1) Czy da się temu jakoś zaradzić by w Nero bez problemu nagrywać x40 ? 2) W jaki sposób z poziomu WinonCD 5 można kasować pliki z HDD ? 3) Jak wam się podoba bonus-gra w WinonCD ? (jak na razie utknąłem na poziomie 17 :) Pozdrawiam Ostatnio zmieniany przez xippon : 26.09.2002 o godz. 16:18 |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#3 |
All Eyez On Me
Data rejestracji: 29.09.2001
![]() ![]() |
Nero jest bardziej pamieciozerny a co za tym idzie bardziej obciaza system.
Poprawna konfiguracja systemu operacyjnego powinna rozwiazac problem. |
![]() |
![]() |
|
|