![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 01.07.2001
![]() |
Skad ISO ???
Gdzie w necie moge znalesc jakies nowe gry w wersji ISO?
A jak ktos by mi jeszcze powiedzial skad mozna wziasc gry po polsku, to by dopiero byl dla mnie gosciem z gory dziex |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Cytat:
Od tego tematu jest offtopic. Pewnie chcesz powiedziec ze to iso chcesz wypalic potem na plyte (czyli ma zwiazek), ale sciaganie gier z netu a nagrywanie to co innego. Pozdro. Gazor BTW. nie wiem skad to ssac ![]() |
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 31.05.2001
![]() |
Cytat:
1. Albo ktoś nie ma pojęcia, skąd takie gry ściągnąć, i wtedy odpowie "pełno tego w necie", albo coś równie idiotycznego ![]() 2. Albo ktoś wie, i na pewno nie powie, bo: a) jeżeli zdobył odpowiedni adres i hasło ftp podstępem / włamaniem / przypadkiem to będzie się bał, że prawowici właściciele zmienią serwer / konto / hasło i go odetną (a na pewno zrobią to jak zbyt wiele osób będzie wchodzić im na serwer) b) jeżeli jest uprawniony do pobierania ISO (czytaj: należy do GRUPY) nie będzie ryzykował, że będą mieli problemy jak hasło dostanie się w ręce oszołomów anty-pirackich (czytaj: dystrybutora rzeczonego oprogramowania) BTW: gratulacje dla Gazora, że z zimną krwią odpowiedział: "nie wiem" ![]() Pozdro |
|
![]() |
![]() |
|
|