![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Skopiowanie Diablo II :)
Jak poprawie skopiować Diablo 2?? No tak żeby chodził bez cracka i w Battle.net dało sie grać (oczywiście kopiuje z oryginalca
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
Aha, mam lodołamacza LG 16x 10 x 40 x
![]() |
![]() |
#3 |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
co do skopiowania diablo 2 pl to powiem ze jest opcja search - bylo to opisywane z 25 razy.
zabezpieczone jest securomem new - czyli w clonecd odczyt subkodow z audio i data a przy zapise don't repair subchanel data i po klopocie czy dziala - u mnie dziala co do grania na batelnecie to nie wiem - bo tam nie gram - coz jestem tyllko modemowcem zapewne potrzebny ci jest dobry serial ktorego nikt nie moze uzywac w tym samsy czasie - tak mi sie wydaje pzdrwm Nikita_Bennet
#4 |
Gość
|
OK, mam trzy CD-RW! Jutro z rana jedziemy z nagrywaniem
![]() |
![]() |
#5 | |
staruszek
![]() |
Cytat:
jak sie spieszysz a sprzet ci iwydoli to ciagnij w locie. u mnie nie robilo to zadnego znaczenia pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
#6 |
Gość
|
No sprzęt ma taki sobie, ale czy jak robie w locie czy nie to wpłynie to jakoś na "poprawność" kopii? tzn. czy jak zrobie w locie to bedzie lepiej, mniej problemow itp niż nie w locie i odwrotnie
![]() |
![]() |
#7 |
Gość
|
LUDZIE POMOCY NIE CHCE MI NAGRAĆ!!! USTAWIAM WSZYSTKO JAK MÓWICIE, ALE CLONE MÓWI (JAK JUŻ WŁĄCZE NAGRYWANIE) ŻE MÓJ CD-ROM NIE JEST KOMPATYBILNY Z OSCZYT DANYCH SUBKANAŁOWYCH DATA I AUDIO CZY COŚ!!! LUDZIE POMOCY!!
|
![]() |
#8 | |
Bywalec
Data rejestracji: 09.01.2002
![]() |
Cytat:
CD ROM-y z natury nie czytają subkanałów. |
|
![]() |
![]() |
#9 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.09.2001
![]() |
Zabezpieczone gry staraj sie kopiowac z obrazem,jezeli nie masz cd-rw lub szkoda ci czasu, do sprawdzenia obrazu uzywaj Daemon Tools.
Przy D2 ustaw w odczycie sub audio+data i fast error skip z opcjami error correction: software i read retries:0 Przy nagrywaniu zaznacz tylko zamykaj ostatnia sesje. Metoda kolegi z gory u mnie na LG 16 nie dziala. Zeby grac na BN musisz miec oryginalny cd-key, ktory moze byc uzywany tylko przez 1 login, takze jak komus dasz, licz sie ztym ze bedziecie grac na zmiane
#10 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.02.2002
![]() |
[quote]FalconTm (08-03-2002 18:45):
Zabezpieczone gry staraj sie kopiowac z obrazem,jezeli nie masz cd-rw lub szkoda ci czasu, do sprawdzenia obrazu uzywaj Daemon Tools. Przy D2 ustaw w odczycie sub audio+data i fast error skip z opcjami error correction: software i read retries:0 Przy nagrywaniu zaznacz tylko zamykaj ostatnia sesje. Metoda kolegi z gory u mnie na LG 16 nie dziala. Siema . Nie chodzi - bo zapomniałeś zaznaczyć: - inteligentny skaner błędnych sektorów. mam LG 16 i działa!!!!! |
![]() |
![]() |
#11 | |
staruszek
![]() |
Cytat:
a tak wogle to do ustawienia opcji w CloneCD uzylem Clony i kopia dziala pieknie. czemu na lg nie dziala - coz juz nie mam lg i juz nigdy wiecej nie bede mial pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
#12 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 17.09.2001
![]() |
Coz troche sie nie zrozumielismy
![]() Nie pisalem ze sie nie da, tylko metoda kolegi Nikity nie dziala, ale ta co opisalem wyzej, przynajmniej u mnie. BTW ta nagrywara duzo zyskala w moich oczach jak przeciagnela SD2 V 2.51
#13 | |
staruszek
![]() |
Cytat:
coz to jej ogromna zaleta ale szczerze mowiac i tak nie zamienilbym swego piecyka na lg (zle wspomnienia z dzialu cd-rom: 32x, 48x, 52x - jedynie 40x byl ok)
![]() |
|
|