![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
jaka różnica
Jaka jest różnica miedzy nagrywarką TEAC W516EK a TEACW516EB
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
Jesli sie nie myle to Burn-proff.
EB ma proffa. Gazor |
![]() |
![]() |
#3 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 07.05.2001
![]() |
Glowna roznica polega w szybkosci nagrywania:
Teac W516EB ma parametry: 16x10x40 i ma burnproofa Teac W512EB ma parametry: 12x10x32 i ma burnproofa Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#4 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
THIS RETAIL KIT INCLUDES
TEAC CD-W516E internal IDE CD-Rewritable drive Roxio Easy CD Creator 5 software for Windows 98/Me/NT/2000 including: Music CD Project for audio CD creation Data CD Project for storing data files Direct CD for drag and drop ease of use CD Copier for simple CD to CD copying One TEAC blank CD-R disc One TEAC blank CD-RW disc Interface and audio cables User's Manual SYSTEM REQUIREMENTS: IBM PC compatible Pentium II 300MHz or higher system 64MB RAM - minimum Windows 98SE, Me, NT 4 Workstation or Windows 2000 Professional Hard drive with 1GB capacity or larger, 1.2MB/sec. transfer rate or faster, 12ms average access time or less Specifications: Model: CD-W516E Interface: IDE/ATAPI Access Time: 80ms (1/3 stroke) Capacity: 700MB (Data), 80Min. (Audio) Transfer Rate: Write: 16X (2.4MBps); Rewrite: 10X (1.5MBps); Read: 40X (6.0MBps); Buffer Size: 2MB Buffer Management: Buffer underrun prevention Formats: Single session, multisession, and incremental Features: Built-in headphone jack, dual status LEDs, volume control and power eject Disc Loading: Power tray Dimensions: 5.75"Wx1.6"Hx7.56"D Weight: 2.65lbs MTBF: 100,000 POH obie 16 mają burnproof bo bez przesady żeby nie miały wydaje mi się że różnią sie wyposażeniem "KIT'em" dołączanym do nich... pozdro 6
#5 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Obar jestem pelen uznania za ten opisik, wyczerpales temat calkowicie :-)
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#6 |
Wyjadacz ;)
![]() |
Z mojej stronki sorki za moja odp. Nie przeczytalem pytania dokladnie (bylo pozno) i prawdopodobnie 2 mi sie walnela z 6 :-)
Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
#7 |
Kinetic
Data rejestracji: 09.04.2001
![]() |
A moze faktycznie....
Gazor P.S. Ale gafa ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 01.01.2001
![]() |
nie roznia sie niczym. to jest jedno i to samo. na pudelku jest napisaqne EK a wlozysz do kompa odpalasz i co?..... widzisz EB.
pozdrawiam |
![]() |
![]() |
#9 |
Forumator
![]() |
"berserek" jak Ty masz w kompie EB to Co Ty pijesz
![]() pozdro all for You P.S. Nie wykluczone że się niczym nie różnią chociaż w Boxie nie wiem czy jest taśma wydaje mi się że ten KIT jest bogatszy
#10 |
Wymiatacz
![]() |
tiaaaa
nagrywarka TEAC W516EB (czyli W516EK): oznaczenie na pudelku: TEAC W516EK - K oznacza burnproof'a oznaczenie na nagrywarce: TEAC W516E - B 02, wlasnie to "B 02" oznacza ze jest z burnproof'em oznaczenie w windzie: TEAC W516EB - B oznacza, ze ma burnproof'a to jest jedna i ta sama nagrywarka i niczym sie nie rozni, czy to box czy oem czy diabli wiedza co. tak ze kupujac ja ktos jezeli chce miec pewnosc, ze jest z burnproof'em patrzy na pudlo i jezeli jest EK to ma, jesli nie wierzy to wyjmuje z pudla sprzeta i patrzy na naklejke jezeli po W516E jest B 02 to jest ok, a jezeli jeszcze nie wierzy to wklada do kompa i widzi W516EB (tutaj pelnia szczescia ![]() pozdrawiam ps tak na marginesie to ciekawe jaki cel ma taka polityka oznaczen u TEAC'a jednej i tej samej nagrywarki ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Forumator
![]() |
nie skumałeś dowcipu ale nie ważne ...pewnie jakąś ma chyba
#12 |
Forumator
![]() |
W Japoni ten model nazywa się CD-RW516EKB
#13 |
Wymiatacz
![]() |
ehhh, ostatnio malo spie i czesto nie kumam co do mnie mowia nie mowiac ;D o czytaniu, ale preferuje leszka ;D ;D ;D . oczywiscie w "zadowalajacych" ilosciach
![]() pozdrawiam |
![]() |
![]() |
|
|