![]() |
Kurcze przypatrzylem sie jeszcze przed chwila na ta sonde i co widze trzy najczesciej uzywane programy do nagrywania(wion , easy, nero) sa niby najgorsze??!
Zmieniam zdanie sonda jest jednak naprawde zle zrobiona. Wniosek taki: Ci co nagrywaja w nero glosuja na wiona, Ci co nagrywaja wionem glosuja na nero, Ci co nagrywaja nero glosuja na easy,... I tak dalej |
Fuck-tycznie tak jest, Weron ma rację. Trochę bez sensu wyszła ta sonda bo należałoby pytać tylko tych osób, które ZNAJĄ wiele programów do nagrywania (a nie tylko TEN JEDEN).
Pozdro.6 |
nero - KICHA!!!
|
do tych bufonow od nero !!!
przeciez to wy sami tak glosujecie :P po co mialby ktos glosowac inaczej :p jest was tak malo (tych wielbicieli nero) i tyle :o NIECH ZYJE NIE nero !!! :p |
podoba mi sie jak sie podniecacie tymi wynikami tej sondy
wy to macie ku...wa problemy Hi hi hi hi hi ale jaja . wy to jestescie ... he he he :p |
Dej se pokój, durrpol201.man.ats.pl (jo) jak cię na nic więcej nie stać.
|
A ja nie głosowałem, bo jak przeczytałem pytanie, to stwierdziłem, że nie mam pojęcia ??? , który progs jest najgorszy. Używam zaledwie czterech :D i każdy z nich ma swoje zalety :-) i wady :( . Pozostałych nie znam ??? ??? ???
|
Cytat:
|
Cytat:
|
[quote]oldgringo (31-01-2002 21:46):
[quote]Quest (28-01-2002 14:03): Ja tam nic nie mam do NERO (sam mam NERO 5535) i jest OK. Nie cierpie Easy CD Cremator'a !!! I juz. |
wiesz mnie nero zawiodl kilka razy glownie jesli chodzi o ***ane keje mialem legalna wersje updatnolem se na troszke wieksza i juz kej nie bryka to mnie wqrza pozatym ostatnio doniesienia o errorach ? poprawa na gorsze
w sumie pytanie powinno byc jaki LUBICIE a ewentualnie wyraz NIE powienien byc duzymi literami..... |
Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 18:56. |