Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 30.12.2004, 12:14   #1
RADEK 102
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 30.12.2004
Posty: 5
RADEK 102 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
sony crx 201 e1 - "błąd zapisu nie można wykonać polecenia zakończ ścieszkę"

Mam cdrw sony crx 201 e1 po nagryaniu płyta jest pusta wyświetla komunikat "błąd zapisu nie można wykonać polecenia zakończ ścieszkę" jaka może być przyczyna bios świeży. ATLON 2200, K7S5A ,napęd podpięty pod osobną taśmę jako secondary master. nagrywam z 4x bo przy wiekszej się zawieszał komputer podczas nagrywania poziom zaawansowania zatrzymuje się na 3% i nic nie da się dalej zrobić...trzeba zresetować system co robić
Pozdrawiam.
RADEK 102 jest offline  

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 30.12.2004, 23:00   #2
sight
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika sight
 
Data rejestracji: 01.11.2004
Posty: 569
sight zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
napisz configa kompa
__________________
sight jest offline  
Stary 03.01.2005, 12:12   #3
RADEK 102
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 30.12.2004
Posty: 5
RADEK 102 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Atlon 2200+, K7s5a,256 Ddr/333, Matrox 40 Gb,gf2 Mx400 64 Mb,philips 17, Ac 97,samsung CD-DVD 16x48,sony crx 210e1 cdrw

Ostatnio zmieniany przez RADEK 102 : 03.01.2005 o godz. 12:14
RADEK 102 jest offline  
Stary 03.01.2005, 23:36   #4
sight
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika sight
 
Data rejestracji: 01.11.2004
Posty: 569
sight zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jak są podpięte napędy i dysk?
__________________
sight jest offline  
Stary 04.01.2005, 11:00   #5
RADEK 102
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 30.12.2004
Posty: 5
RADEK 102 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
mam dwa kable podpiente do płyty dysk osobno na końcu jednego kabla, a cdr na końcu drugiego nie zmieniałem kabli na płycie - cdr podłączałem jako master i slawe nic nie pomaga podłączałem bez DVD

Ostatnio zmieniany przez RADEK 102 : 04.01.2005 o godz. 11:03
RADEK 102 jest offline  
Stary 04.01.2005, 16:24   #6
sight
Wymiatacz
 
Avatar użytkownika sight
 
Data rejestracji: 01.11.2004
Posty: 569
sight zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
jakie tasmy?
tryby pracy
dysku?
napędu? (czy DMA czy pio)
__________________
sight jest offline  
Stary 05.01.2005, 13:47   #7
RADEK 102
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 30.12.2004
Posty: 5
RADEK 102 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
nie wiem jak rozróżniać taśmy, dysk włączyłem DMA - co to jest pio ?
jestem "zielony"
proszę o wyjaśnienie.
muszę wrócić do domu aby sprawdzić tryb tysku - chyba DMA.
do jutra.
Pozdrawiam.
RADEK 102 jest offline  
Stary 06.01.2005, 09:26   #8
RADEK 102
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 30.12.2004
Posty: 5
RADEK 102 w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
sprawdziłem - DMA
RADEK 102 jest offline  
Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 09:55.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.