![]() |
Aż tamten temat miałem odświeży, ale myślę bałaganu nie będę robił. Wtedy płyty do tanich nie należały ale jakość była inna....
|
Verbatim Data Live Plus (metalazo) to było coś, od Mitsubishi :spoko:
Mój Teac CDW 524E aż mlaskał z zadowolenia, jak je smażył :D Na tych płytkach nawet Ricoh MP9060 nigdy nie wypluł mi medium speed errora - to był wtedy najlepszy tester płytek. PS Jeszcze kilka sztuk mam w szafie, trzymam sam nie wiem na jaką okazję. Kupowało się karton 100 sztuk w slimach na giełdzie i potem niosąc kawał drogi do samochodu ciążyły, jakby były z żelaza. |
Podobne - tylko że napis Verbatim z logiem był dookoła otworu - w tedy tylko takie mieli w osiedlowym sklepie komputerowym :]
|
O coś takiego pewnie Ci chodzi, abo i nie (właśnie doczytałem drugą część Twojego postu).
http://dvdr.sakura.ne.jp/Image/Verba...zo_Label_L.jpg http://img843.imageshack.us/img843/9...metalazofr.jpg Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
|
Cytat:
A z 10 lat temu to był podział na płyty dobre i chu*****. Dobre kosztowały koło w granicach 5 złotych. Na pewno w 90 latach, ale jak zaczęły się upowszechniać nagrywarki ceny płyt cd szybko zaczęły spadać, zapewne powodem tego było Playstation i masowe tworzenie kopii bezpieczeństwa gier. Cytat:
|
Ilość załączników: 1
Cytat:
No i czasy tej książki - pamiętam jak się z niej uczyłem - to były czasy k***a |
Ilość załączników: 5
Młodziaki :D
Ja pamiętam jak pierwsze CD-RW kosztowały około 5000zł(na dziś cena) a montować przyjeżdżały 3 osoby ;) a czysta CD-R ~50~60zł:) Właśnie podłączona do sprawdzenie czy żyje \ może coś i nagram na dniach -zobaczymy czy jeszcze nie zapomniała;) Załącznik 68083 Załącznik 68084 Załącznik 68085 Załącznik 68086 Załącznik 68087 |
A to nie było jeszcze wcześniej? 10 lat temu to nagrywarki DVD wchodziły na rynek.
|
Ja pamiętam - to płaciłem 25 zł za sztukę... + koszt nagrania na niej ;)
|
METAL AZO 650MB? 10 lat temu to koło dyszki kosztowały, ale za to jaka jakość. Kupowało się po 2, 3, ale było warto a teraz....
|
Teraz już takich nie robią ;)
|
I niebieska od spodu. :taktak:
|
Ja pamiętam - jak kosztowała 25 zł za CDR Verbatim - taka biała na stronie na podpis :D
|
Cytat:
|
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 16:05. |