![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
FAILD to update firmware on 8080b
wiec jak w temacie probowalem wgrac firmware od 8120b i niestety porazka
teraz moj naped jest prawie calkowicie niewykrywalny , nie reaguje na przyciski a bios mowi za nie jest zgdny z atapi(amibios) podczas flashowania poprostu proces ustal(diody przestaly migac i kuniec teraz jak prubuje zarzucic bios flasher mowi ze "no target drive found" ale cos przy poszukiwaniu "mysli"(nie wiem jak to ujac inaczej) wiec naped jest tylko sprawdza po nazwie a nazwe diabli wzieli jak i cala reszte ![]() tak wiec HHHHHHEEEEEEELLLLLLLLPPPPPPPP!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Gość
|
chodzi o LG CED-8080B
kurcz zapomnialem dodac w powyższym^_^ ^_^ ^_^ ^_^ |
![]() |
#3 |
liniejący leming
Zlotowicz
Data rejestracji: 20.12.2001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
jakbyś najpierw poczytał stare posty to byś wiedział, że bios od x12 za chiny nie wejdzie do x8. Masz teraz grubą, wygodną, praktycznie niezniszczalną podstawkę pod piwo
![]()
#4 |
Gość
|
samo zycie ale nie ronie lez moze ktos inny cos doradzi?
czy jest jakis program ktory by brzucal firmware na chama (brute force) ![]() ![]() bo "chyba??" soft naped widzi (bo cos mu dlugo schodzi zanim powie error) ale szuka nazyw a jej juz hohoho dawno niet |
![]() |
#5 |
Gość
|
Odlacz, jak masz napedy optyczne, podlacz dzialajaca LG8080b, w momencie jak ci ja wykryje sprobuj przelaczyc nagrywary na "goraco", moze.....
.....da sie wgrac w ten sposob? Bylo to juz opisywane na forum, czasami daje rezultat, a czasami ....nie ![]() Pewnie bym sie zaczal rozgladac za nowa?! |
![]() |
#6 |
Gość
|
niestety nie mam drugiego takiego napendu
wogóle nie mam juz napendu ![]() ![]() na goraco czyli szybka podmianka tak(zamiana nagrywarek) jest tez chyba jakis numer ze zworkami ale nie mam pojecia na czym on polega(i czy naprawde jest) ludzie jak ktos cos wie to pomocy? |
![]() |
#7 |
Kocham Paskudy, Świntuszę
Data rejestracji: 30.03.2002
![]() |
musze przyznac ze zachowales sie BARDZO glupio...
posty o NIEPODKRECALNOSCI lg 8x zamieszczane byly tu juz DAWNO a) nie poszukales b) olales to ze wgrywasz bios od inengo sprzeta NIE MAJAC POJECIA jak to dziala c) nie zapytales czy sie da... zostaja ci dwie rzeczy - hot swap - czyli podmiana - opis znajdziesz w starszych postach i wizyta w serwisie - gdzie cei wysmieja i zedra kase ze az milo polecam kupno nowego sprzeta - 300 zeta wystarczy na liteona czy lg... moze po twojej wpadce domorosli 'chackezy' zastanowia sie czy sie da... zamiast pakowac na sile silnik od czolgu do malucha (na oko widac ze maluch jest mniejszy niz taki diesel... ![]()
![]() |
#8 |
Gość
|
hehehe
![]() ![]() noto teraz juz wiem co ty ciekawego nie powiesz wiem ze zrobilem glupia a teraz prubuje to odkrecic ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
|