![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.07.2000
![]() |
he he he tylko na tyle was stac
![]() I wy sie uznajecie za ludzi na poziomie tyle miesa puszczacie ze az wstyd . Podajecie sie za jakies guru komputerowe a na proste pytanie nie umiecie odpowiedziec . No prosze odpowiedzcie a potem mozecie mnie besztac . Przekonajcie mnie ze jestem lama zobaczymy wtedy czy tylko miesem umiecie puszczac bo wyzywac jest prosto nawet za bardzo nie trzeba myslec . btw martinez ...mogles napisac pod twoim tekstem ze nie znasz odpowiedzi i bylo by jasno. Nie zamierzam nikogo przepraszac no niby za co. Ja tylko "prosilem o podanie listy CD-romow czytajacych Sub kanaly" ja nikomu nic nie kazalem . Najwyzej nikt by nie odpowiedzial i na tym by sie skaczylo a tu wielce panstwo poruszni bo nie zapytalem jak trzeba .A jak trzeba zapytac zeby wielcy guru komputerowe mi laskawie odpowiedzialo ![]() ![]() chcecie komus powrzucac to nie ten adres. Mnie nic nie obchodzi ze zle odebraliscie moja "prosbe" . Jesli macie cos do mnie to prosze jasno , krotko i bez "epitetow" . Wtedy normalnie odpisze. Jakie 5 baniek ...siedzie ile chce place ile chce a ciebie to powinno nic nie obchodzic. Moze place 10 baniek a moze 20 zl to moja prywatna sprawa a tobie nic do tego . Jesli wam nie odpowiadalo moje zapytanie trzeba bylo mi zwrocic uwage lub je zignorowac a nie obrzucac miesem ciekawe czy w realu tez tak szybko chwytacie sie takich argumentow . P.S. Moge pisac co mi sie podoba , siedziec na necie az mi konto w banku wyschnie a wam nic do tego . Do nikogo osobiscie postow nie pisze wiec czego sie czepiacie .Moge zadawac tak glupie pytanie jak bedzie mi sie podobalo a jak wam sie nie podoba to nie musicie ich czytac a tymbardziej na nie odpisywac. |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
|
|