Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 28.04.2001, 16:45   #16
MAD__
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.07.2000
MAD__ w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
I znowu zaczynasz tekst od wyzwiska , ty sie tego juz nie oduczysz.No ale to nie moj problem.
O inteligencji moge napisac to samo ze np: mam w testach tych i tych takie a takie wyniki , to sa tylko suche liczby ladnie wygladajace na "papierze" .Ciekawe czy w realu tez tak kazdemu mowisz ile masz inteligencji no i jak sie okaze ze ten ktos ma mniej to co, tez mu fundujesz takie obelgi ("ujemną inteligencje"). Skoro masz niba taka wysoko inteligencje to czemu sie z nia tak obnosisz . Po co wypisujesz te liczby chcesz sie pochwalic mi czy calemu forum ile masz IQ ?.
Skoro nie umiesz znalezc zastepczych slow na wulgaryzmy ktorymi sie poslugujesz to nie wiem czy jestes taki inteligentny .

Cd. do mojego pytania : dlatego pytam o ta liste bo sa CD-romy na rynku ktore rzekomo czytaja Subkanaly(Subkody) , a to dlatego rzekomo bo w testach na roznych serwisach poswieconych CDRW lub sprzetowych posiadaja zalete czytana tychze Subkanalow. W praktyce jest tak ze identyczny model z identycznym biosem nie czyta Subkanalow a po drugie nie jest kompatybilny z CloneCD.

Mozesz miec predyspozycje do czego tylko tam chcesz byc osobicie mam to daleko.
Po pierwsze jak mozesz cokolwiek wyczuwac , zlapales mnie za reke albo bylem u ciebie z wizyta (u psychologa ). Co najwyzej to mozesz wywnioskowac lub domniemywac z "charakteru" mojego pisma jaki jestem.Wiec cos u ciebie z ta inteligencja nie jest wesolo (czyzby przechwalki).
Po drugie wcale nie mam o sobie wysokiego mniemania ze niby ja to wielki ktos tam a inni sa maluczcy lub mniej wazni.
Po trzecie nic nie wiesz o mnie i nigdy sie nie dowiesz wiec nawet nie staraj sie probowac okreslac mojego wieku lub inteligencji .Poza tym czlowiek z inteligencja ponad srednia (za jakiegos sie podajesz) nie stara sie okreslac inteligencji kogos innego , jesli mu nie odowiada w ogole z nim nie rozmawia , no a ty prowadzisz ze mna rozmowe nasycona slowami nie godnymi czlowieka z twoja inteligencja. Wnioski wyciagnij sam.
Po czwarte martinez sobie ze mnie swoiscie zakpil swoim postem a wcale go o to nie prosilem.Skoro uwazal moj post az tak glupawy to czemu sie znizyl do mojego poziomu i napisal cos takiego.

P.S. Ten post (pierwszy przyp.) byl pisany pozno w nocy w dodatku troche mi sie spieszylo i wcale nie liczylem na jakakolwiek odpowiedz . A na pewno nie na kpine z czyjejs strony.
MAD__ jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 28.04.2001, 17:26   #17
-=OLI=-
Stały bywalec ;)

Data rejestracji: 14.10.2000
-=OLI=- w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam) fajnie się czyta te posty o cd-rom które mają to a inne nie mają.Mad jak chcesz mieć listę obsługiwanych cd-romów i kompatybilnych z Clonem wejdź na jego stronę i tam jest spis do wyboru do koloru.Pozdrawiam:-)
-=OLI=- jest offline  
Stary 29.04.2001, 10:34   #18
gazor.
Gość

Po pierwsze - wyzwisk sie nie oducze i to faktycznie nie Twój problem ale dziś zrobie wyjątek.

Oli ma rację - ale nie ma tam wszystkich modeli (np. nagrywarki nie było a obsługuje wyśmienicie)

Nie chwale sie inteligencja - broniłem się przed Twoimi obelgami jakobym miał "ujemną inteligencje". Moim celem nie było chwalenie sie. A zgodze sie że te testy nie zawsze są wiarygodne, chociaż 5 testów się myli... No nie wiem.
A pewnych rzeczy nie da się ując w inne słowa. Pozatym znam mase ludzi na poziomie którzy co drugie słowo wtracaja ku..wa i inne, może jeszcze wulgraniejsze od moich. Pozatym podał motyw i przeprosiłem wszystkich którzy to czytali.

Kolejna rzecz: faktycznie, nie powinienem Cię przezywać. Za co Cię serdecznie przepraszam. Mimo to miałem swoje powody.

A tu Cię zacytuje "...Poza tym czlowiek z inteligencja ponad srednia (za jakiegos sie podajesz) nie stara sie okreslac inteligencji kogos innego , jesli mu nie odowiada w ogole z nim nie rozmawia , no a ty prowadzisz ze mna rozmowe nasycona slowami nie godnymi czlowieka z twoja inteligencja. Wnioski wyciagnij sam..." - otóż wnionski już wyciągam. Gdzie to jest napisane że nie stara się okreslic inteligencji innego i z nim nie rozmawia. Z całym szacunkiem alo to jest bzdura.

I jeszcze jeden cytat:
"....Po czwarte martinez sobie ze mnie swoiscie zakpil swoim postem a wcale go o to nie prosilem.Skoro uwazal moj post az tak glupawy to czemu sie znizyl do mojego poziomu i napisal cos takiego..."
--- i tu mamy potwierdzenie Twojego wyskoiego mniemania: "sobie z ciebie zakpił", och chyba nie uraził Twojej dumy i godności ? Ty go nie prosiłeś ? Och straszne, doprawdy Ci współczuje. A on się nie zniżył do Twojego poziomu - ludzie są sobie równi a on słusznie sobie zażartował.
"on sobie swoiście sobie ze mnie zakpił" - phi, zakpił, dobre sobie.

To nie usprawiedliwienie że go pisałeś późno w nocy - trzabyło pisać rano. A skoro nie liczyłeś na odpowiedź to poco go pisałeś ?

Pozdrawiam. Gazor

P.S. W tej "kłótni" nie chodzi o głupiawy temat, ale o to, że żle sie wyrażasz o niektórych osobach.
i jeszcze jedno (apropo pierwszego postu po martinezi) oni chcą bardziej jego żartów niż co tematów niektórych osób..
Nie będę już odpisywał (chyba) ponieważ wydaje mi się, że ta kłótnia pozbawiona jest sensu.
Amen.

Stary 29.04.2001, 13:55   #19
MAD__
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.07.2000
MAD__ w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Witam

Na poczatek ...to ty wspomniales o inteligencji jakobym mial "ujemna" wiec ta uwaga jest nie na miejscu.

"Nie chwale sie inteligencja - broniłem się przed Twoimi obelgami jakobym miał "ujemną inteligencje". "

a tu przyklad :

"Tak między nami - masz chyba "ujemną inteligencje"."

Moze przesadzilem z tym ze nie stara sie okreslic ale na pewno nie mowi mu ile ma inteligencji osoba z ktora rozmawia, a co do rozmowy to jest wolny wybor przeciez nikt nikomu nie kaze se soba rozmawiac.

Wcale nie urazil mojej dumy skoro nie potrafil odpowiedziec na pytanie to sobie zazartowal . Ciekawy czy zawsze gdy nie potrafi odpowiedziec na pytanie to sobie niby zartuje z kogos. ? Czemu nie zwrocil uwagi ze pytanie jest zle sformulowane lub cos podobnego. Wiec lepiej sie nabijac niz cos doradzic .

Pisalem go w nocy bo mialem swoje powody , a nie liczylem na czyjas odpowiedz bo nikomu nie kazalem na nia przeciez odpowiadac w dodatku nie byla skierowana do kogos konkretnego .

P.S. To by bylo na tyle jesli o chodzi o ten temat. W zasadzie nic by sie nie wydarzylo gdyby nikt nie odpowiedzial na moj post ...po dluzszej chwili sam bym go zmienil (poprawil) .
MAD__ jest offline  
Stary 29.04.2001, 16:05   #20
obar1
Gość

Ugh.........aaaa szkoda gadać.....
Przez chwilkę myślałem że jestem w programie "Pod napięciem" ...

Stary 29.04.2001, 23:34   #21
gazor.
Gość

No bo to jest pod napięciem (nie co najwyżej pod prądem

Ja też Ci nie każe, i nie każe, i nie każe, i kazał nie będe, bo ja nikomu nie każe .... Skończ z tym "nie każe".
A ja Ci nie każe odpisywać a Ty sie musisz zniżać do mojego poziomu.

Użyłem pojęcia "ujemna inteligencja" bo coś tam głupio napisałeś. Ale to było głupie i głupie i głupie i....

Nie chce mi sie już więcej opisać na temat Twojego postu dlatego zakończe już tu.

Gazor.

P.S. Pisałeś w nocy bo miałeś swoje powody

Stary 30.04.2001, 09:55   #22
martinez
Wyjadacz ;)

Data rejestracji: 17.04.2001
martinez zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
No ładnie - dwa dni mnie nie było, a tu taka rozróba.

Panowie - spokojnie.
Wyszła z tego niezła chryja - a tak naprawdę tak być nie musiało.

MAD_ - faktycznie coś jest z tobą nie tak. Takie są przynajmniej moje odczucia. No i jeszcze to, że nawet nie czytasz dokładnie postów.
Mam mianowicie na myśli tekst z mojego postu "...zajrzałbyś chociaż do helpa w ClonieCD.."
Wytłumaczę ci, bo może nie zrozumiałeś - Oli w swojej pomocy do programu CloneCD zamieszcza spis WYBRANYCH cd-rom'ów (a o cd-romy ci chodizło) które obsługują subkanały.
Twój zarzut - "...mogles napisac pod twoim tekstem ze nie znasz odpowiedzi i bylo by jasno..." - patrz j/w. Poza tym częśc sprzętu popularnego na rynku miałem okazję przetestować i wiem, które się nadają do odczytu subkanałów, a które nie.
Twój post :
"Mam pytanie w zasadzie proste krotkie i latwe
Prosze mi podac liste CD-romow czytajacych Sub kanaly"
jest pytaniem i żądaniem.
I dlatego potraktowałem je jako żart.
W moim odczuciu wydało się to pytanie (i żądanie zarazem) śmieszne. Nie uważam się za guru, chociaż zdobyłem "pewną" wiedzę podczas swojego obcowania ze sprzętem.
Uważam że pleciesz co ci ślina na język przyniesie :
"...Czlowieku ja nie pytam o subkody tylko subkanaly no ale jak ktos nie umie czytac to co zrobie ..." - i tak np. mogę ci wytłumaczyć, że SUBcody są to informacje zawarte w SUBkanałach uniemożliwiające skopiowanie programu bez sprzętu i softu które potrafi to obsłużyć.
Także nie powinieneś śmiać z gazora który wykazał się większą wiedzą niż ty.
"...Zapomnieliscie o czyms panuje wolnosc slowa pod kazda postacia...martinez daj sobie na wstrzymanie z tymi zartami..." - sam sobie zaprzeczasz.
"...jakim poziomie umyslowym egzystujesz mniej niz zero. ło wielki gazer to sie kojarzy z wiekim g..... oczywiscie nie znize sie do twojego poziomu , nizej niz ty to nie mozna upasc...." - co to za wypowiedź ? I ty się uważasz za inteligentnego człowieka ?
"...Bede pisal co mi sie bedzie podobalo a ty hm....mozesz sobie juz stad isc nikt nie potrzebuje takiego jak ty , bez kultury o wulgarnym jezyku, nie potrafiacy odpowiedziec na pytanie..." - nie rozpłacz się tylko...
"...dlatego pytam o ta liste bo sa CD-romy na rynku ktore rzekomo czytaja Subkanaly(Subkody) , a to dlatego rzekomo bo w testach na roznych serwisach poswieconych CDRW lub sprzetowych posiadaja zalete czytana tychze Subkanalow. W praktyce jest tak ze identyczny model z identycznym biosem nie czyta Subkanalow a po drugie nie jest kompatybilny z CloneCD..." - to cytat z którgoś z kolei twojego postu - odpowiedź znajduje się w moim drugim i w tym poscie skierowanym do ciebie.

MAD_ - czy cierpisz na kompleks niższości ? A może czujesz że się wygłupiłeś, ale głupio ci się przyznać ?
Nie staram się rozgryźć twojego wieku - dla mnie mozesz mieć nawet 50 lat, ale tym gorzej dla ciebie. Bo jeżeli jesteś jeszcze młody, to masz szansę nauczyć się trochę ogłady i szacunku dla innych.
Bo jak na razie to kiepsko z tobą.
"...Nabijac sie mozesz z jakiegos frajera zle trafiles koles..." - twoja duma tak naprawdę niczym nie uzasadniona - jest śmieszna.
"...Pisalem go w nocy bo mialem swoje powody ..." - lepiej idź spać - to ci wyjdzie na lepsze.

Nie wiem czy potraktujesz poważnie moje słowa - staram ci się pokazać, jakie idiotyzmy wypisujesz.
Twoje posty pozbawione są sensu - obrażasz gazora - tylko to potrafisz ? Masz chłopie klapki na oczach czy co ?
Poczytaj sobie jeszcze raz ten temat od początku - tym razem dokładnie i spokojnie. Jeżeli po przeczytaniu dalej będziesz uważał, że nie zrobiłeś z siebie kretyna, to ja już dziękuję...
Będziesz wtedy musiał zmienić psychiatrę - ten cię okłamuje.
MAD_ - skończyłem. Zastanów się 10 razy zanim coś znowu napiszesz.

gazor - dzięki. Mam nadzieję, że do gościa coś wreszcie dotrze... (ale wątpię).

Konlin - jesteś ok. Ale jak też zaczniesz wypisywać bzdury....

pozdrawiam
martinez\nGG #755669
martinez jest offline  
Stary 01.05.2001, 23:08   #23
gAzZzZoR
Kinetic

Data rejestracji: 09.04.2001
gAzZzZoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Wstęp: Witam ponownie martinez. Miło Cię znowu czytać.
A ja myślałem że Ty nas tu olałeś i se myślisz: "nie będe sie z nimi sprzeczal" - witam w dyskusji ;-)

Rozwinęcie:
Rozmyślałem tak se dzisiaj o tych wszystkich naszych wypocinach (postach ozcywiście) i doszedłem do wnionsku, że to jest po prostu idiotyczne co coniektórzy tu pisali (w zasadzie chodzi o Mad__a i mnie :-(
Nie wiem czego takie głupoty mi sie chciało pisać a teraz ich już nie skasuje.
I powiedzieć że takimi głupimi postami dałem sie sprowokować i zrobić na durnia.

Wszystko co napisał martinez jest OK. Nie zmienił bym w tym poscie ani literki.

Zakończenie i podsumowanie:
Każdy nawet 50 letni staruszek ma sie okazje jeszcze czegoś nauczyć.
Także dla Mad_a nie jest za późno (wiem, napiszesz że Cięobrzucam mięsem, że jest wolność słowa, że jestem wulgarny etc.) a wiem że i tak zaprzeczysz.

I co do guru: moge tylko ręczyć za siebie że nigdy nie uważałem sie za jakieśtam guru - nikt nie wie wszystkiego i tak martinez jak i Ty kochany Madzie (wiem, napiszesz że nie jesteś moim kochanym Madzikiem ), oraz ja i reszta forum muszą sie ciągle douczać wielu rzeczy które im sie napewno kiedyś przydadzą. Nikt nie wie wszystkiego a to że 99% forum nie napisze Ci odpowiedzi na pytanie o liste cd-romów chociaż wszyscy taką liste znają (może przesadziłem ale zato jest lepszy efekt :-)

Uczymy sie ciągle - nieistotne czy mamy 3 latka czy 50 lat, czy 135 lat i jesteśmy w księdze rekorgów. Uczymy sie przez całe życie i mam nadzieje że wyciągniesz odpowiednie wnionski z tego postu.

Pozdrawiam wszystkich martinezopodobnych, olipodobnych, konlinopodobnycz oraz madopodobnych i resztepodobnych(z góry sory jak o kimś zapomniałem )

P.S. A Mad zastanów sie nawet 20 razy zanim coś napiszesz. A spij conajmniej 9 godzin - zasypiaj przed dobrą nocką.
No Konlin, narazie jesteś spox i okej. Myśle że tak zostanie (sodząc po Twoich odpowiedziach). Powodzenia.
gAzZzZoR jest offline  
Dyskusja zamknięta

Twoje uprawnienia: