![]() |
Na początek - faktycznie, jesteś DAUN.
Jesteś synku podupczony - jesteś lama, frajer, wieśmak i inne kutafony. Na codzień nie mówie takich rzeczy ale dziś zrobie wyjątek. Nie pajacuj na forum - czy serio myślisz że ktoś Ci poda liste CD-ROMów które czytają subkody ? Na chooolere Ci to ? Tak między nami - masz chyba "ujemną inteligencje". To pierwszy udokumentowany przypadek w Polsce. Wolność słowa - dobre dla pięciolatka. Kurde gryzie mnie poco patafilu sie o takie bzdury pytasz ? Nie rozumiem tego ? Możesz mnie nazywać lamerem, rzucaczem miesa, i inne bzdurne rzeczy. Dla mnie jesteś LAMERem, jełopem, który nie potrafi przyznać się do tego, że napisał bzdure, kryjąc sie za wolnościa słowa i innymi bzdetami. I niedość że sie nie umisz do tego przyznać, kompletnie nie znasz sie na żartach, nazywając Martineza lamerem, którym nie jest. I tu się należy "PRZEPRASZAM" Czy to tak trudno napisać: "Sorry ludziska, temat jest idoityczny, przepraszam martineza i wszystkich, ktoreym zawrociłem tym bzdetnym pytaniem głowe." Dla mnie jesteś Mad DAUN do potęki entej. Zmien ksywe, bo Ci w tym pomożemy. Pozdrawiam Martineza - jestem z toba, oraz Konlina ktory postawił (chyba) słuszny komentarz. Antypozdrowienia: każdy wie (DAUN heheheh) Gazor. P.S. A tak przy okazji: Jak sie miewa reszta Twojego "ZESPOŁU DAUNA" ? |
he he he tylko na tyle was stac :) jesli myslicie ze mnie poruszyly wasze posty to jestescie w bledzie
I wy sie uznajecie za ludzi na poziomie tyle miesa puszczacie ze az wstyd . Podajecie sie za jakies guru komputerowe a na proste pytanie nie umiecie odpowiedziec . No prosze odpowiedzcie a potem mozecie mnie besztac . Przekonajcie mnie ze jestem lama zobaczymy wtedy czy tylko miesem umiecie puszczac bo wyzywac jest prosto nawet za bardzo nie trzeba myslec . btw martinez ...mogles napisac pod twoim tekstem ze nie znasz odpowiedzi i bylo by jasno. Nie zamierzam nikogo przepraszac no niby za co. Ja tylko "prosilem o podanie listy CD-romow czytajacych Sub kanaly" ja nikomu nic nie kazalem . Najwyzej nikt by nie odpowiedzial i na tym by sie skaczylo a tu wielce panstwo poruszni bo nie zapytalem jak trzeba .A jak trzeba zapytac zeby wielcy guru komputerowe mi laskawie odpowiedzialo???:) . Zapomnieliscie o czyms panuje wolnosc slowa pod kazda postacia wiec czego sie czepiacie mojego postu . martinez daj sobie na wstrzymanie z tymi zartami bo czasem zle ktos je zrozumie i potem sa takie sytuacje. Jak macie zly dzien i chcecie komus powrzucac to nie ten adres. Mnie nic nie obchodzi ze zle odebraliscie moja "prosbe" . Jesli macie cos do mnie to prosze jasno , krotko i bez "epitetow" . Wtedy normalnie odpisze. Jakie 5 baniek ...siedzie ile chce place ile chce a ciebie to powinno nic nie obchodzic. Moze place 10 baniek a moze 20 zl to moja prywatna sprawa a tobie nic do tego . Jesli wam nie odpowiadalo moje zapytanie trzeba bylo mi zwrocic uwage lub je zignorowac a nie obrzucac miesem ciekawe czy w realu tez tak szybko chwytacie sie takich argumentow . P.S. Moge pisac co mi sie podoba , siedziec na necie az mi konto w banku wyschnie a wam nic do tego . Do nikogo osobiscie postow nie pisze wiec czego sie czepiacie .Moge zadawac tak glupie pytanie jak bedzie mi sie podobalo a jak wam sie nie podoba to nie musicie ich czytac a tymbardziej na nie odpisywac. |
Hehe, daliscie czadu.
Mam nadzieje ze mi nigdy tak nie pojedziecie po berecie :)) Ale przyznaje ze sie gosciowi nalezalo, chyba bym podobnie zareagowal. |
Cytat:
Nic dodać - nic ująć. Słoma z butów wystaje, aż miło popatrzeć. gazor - wyręczyłeś mnie w odpowiedzi, ale pozwolisz że jednak zripostuję. "...nabijać się możesz z frajera..." - jesteś frajer - inaczej nie zadawałbyś takich głupich pytań. "...posty czytaja ludzie na poziomie..." - właśnie czytają to ludzie na poziomie. I jak widzą takie pytania, to albo nie odpowiadają, albo kwitują cynicznym docinkiem - w formie żartu z lekką domieszką złośliwości. "...zle trafiles koles..." - moi "kolesie" to nie frajerzy - także nie jestem twoim kolesiem. "...lam jest duzo w necie..." - tak - a ty jesteś zdecydowanie jedną z nich. I dodam jeszcze że lamerem nie jest początkujący użytkownik komputera, tylko łoś który ma o sobie wysokie mniemanie, a w rzeczywistości jest strasznym deklem. "...jak nie znasz odpowiedzi..." - a co byś chciał ? Żeby podać ci wszystko na talerzu ? Wielki pan MAD_ ma kaprys - pstryk - i dawać mi tu cały spis i to szybko. "...Czekam na powazna odpowiedz..." - i to właśnie była poważna odpowiedź na twoje głupie pytanie. Zastanów się głąbie co w ogóle piszesz - wypisujesz bzdury i liczysz na poważną odpowiedź ?!? Gdybyś był bardziej rozgarnięty to zajrzałbyś chociaż do helpa w ClonieCD. W zakładce hardware - tam byś znalazł częściowo odpowiedź. Ale widać to wykracza poza twój poziom intelektualny. Zmień ksywkę - ty nie jesteś MAD_ - jesteś DAUN_ gazor - dzięki. pozdrawiam wszystkich DAUN_ 'ów |
Słuchaj Ty zarozumialcu (Mad___ czy jak Ci tam) :
A teraz słuchaj - napisze Ci co mysle o tym Twoim gupim temacie i ostatnim poscie: Jestes tempy czy co ? Piszesz po chamsku, kiedy ktos se zarzartuje, jestes wredny, jestes nowy, jestes nie miły, a na dotatek pytanie ktore zadałeś jest idiotycznie głupie. Skas ty jest ? Z marsa ? Skad my Ci spis tych CD-ROMów weźmiemy ? Z dupy mamy wyciagnac ?? Przeopraszam, poniosło mnie. Ale wiesniaku po co zadajesz takie gupie pytania ?? Ciesz sie ze wogóle sie ktos Twoim postem zainteresował. Tu obowiazuje kultura a nie chamskie odzewy. Rozumiem, mały żart MARTINEZA, i to słuszny żart !!! Sam se poszukaj w Interncie tych danych. Jak je znajdziesz i zapłacisz za połączenia 5 baniek to daj znac gdzie to znalazłeś. Bede wdzieczny. Serio, to pytanie było idiotyczne: "Podajcie mi liste cd-romow" phi, sam se podaj !!! Dobra, juz mi rece opadają od tego pisania. Nara. I mam nadzieje że zobacze tu "przepraszam" skierowane wprost do Martineza. Mrs G. P.S. Sybus sie na zartach nie znasz i założe sie ze nie wiesz co to "lama" Przepraszam, że pisze taki chamski tekst, ale.... |
Martinez .....jak nie znasz odpowiedzi to lepiej nic nie pisz :) lam jest duzo w necie , nikt cie o zdanie nie pyta .Nabijac sie mozesz z jakiegos frajera zle trafiles koles , mysle ze te posty czytaja ludzie na poziomie i nie chca twoich dowcipow , Czekam na powazna odpowiedz
|
Cytat:
|
Sub kanaly !!! a Cd - ROM
Mam pytanie w zasadzie proste krotkie i latwe :)
Prosze mi podac liste CD-romow czytajacych Sub kanaly |
| Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:48. |