![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.04.2002
![]() |
Super pojemna plyta 700 mb??
Hmm... ciekawa rzecz sie stala.
Uruchomilem Nero CD speed i wlaczylem test na overburning. Naturalnie plyta w wypalarce miala 700 mb pojemnosci (firma Datatrack). Test zatrzymal sie dopiero na 91 minucie!?! (standartowa siedemsetka ma przeciez 80 minut) Czy to oznacza ze to jakas super pojemna plyta?? Uzywam nero 5578. A moze to jakies przeklamanie bylo, czy co? Plyty jeszcze nie wypalilem. Co o tym myslicie? BTW: dodam, ze jeszcze nigdy nie korzystalem z programu Nero CD speed (dzis byl pierwszy raz), takze nie mam porownania jak to sie ma do innych plyt. Niestety dzis jest niedziela i nawet nie mam jak kupic innej plytki zeby dla porownania sprawdzic co wyjdzie. pozdroofka |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
[quote]Crypter (28-04-2002 15:25):
Hmm... ciekawa rzecz sie stala. Uruchomilem Nero CD speed i wlaczylem test na overburning. Naturalnie plyta w wypalarce miala 700 mb pojemnosci (firma Datatrack). Test zatrzymal sie dopiero na 91 minucie!?! (standartowa siedemsetka ma przeciez 80 minut) Czy to oznacza ze to jakas super pojemna plyta?? Uzywam nero 5578. A moze to jakies przeklamanie bylo, czy co? Plyty jeszcze nie wypalilem. Co o tym myslicie? A może nagrywarka LG ![]()
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 01.02.2002
![]() |
Ja bym to sprawdził jeszcze raz........
#4 | |
staruszek
Data rejestracji: 02.06.2001
![]() |
Cytat:
pzdrwm Nikita_Bennet
![]() |
#5 |
Gość
|
to ciekawe wam powiem
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 27.04.2002
![]() |
Hehe, no nagrywara nie jest LG tylko philips... ale to w sumie bylo jednak przeklamanie
![]() Heh, no bede musial ten test odpalic jeszcze raz bo dzis udalo mi sie update biosu zrobic z wersji 1.04 na 1.5C. Moze tym razem test bedzie prawdziwy... |
![]() |
![]() |
|
|