![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 24.08.2004
![]() |
Płyta multisesyjna - PROBLEM
Witam,
czy instnieje jakis sposob na uruchomienie i poprawne dzialanie plytki cd-r po zaistnieniu ponizszej sytuacji? : Plyta ma wypalone okolo 30mb zdjec. Chce dograc dane. Wlaczam nero, tryb multisesji, dodaje pliki, wszystko pieknie. Plyta nagrywa sie, dochodzi do 100% po czym nero wykonuje nieprawidlowa operacje i musze go zamknac. W nagrywarce (LITEON 40x12x48) zapala sie pomaranczowe swiatlo (podczas nagrywania bylo czerwone) i nie chce zgasnac a plyta sie chyba kreci. Nero juz wylaczone z powodu bledu. Zdarzylo mi sie to 2 razy w ciagu parunastu minut, moze mam jakis problem z kompem a nie z plyta? W sumie juz nie chodzi o zaoszczedzenie tej jednej tylko o to zeby nie pojawil mi sie problem na nastepnych. Jak moge to naprawic? Moze dane nagraly sie (na to wyglada) a nie ma jakby struktury plyty zapisanej na cd. Czym to ugryzc? Mam juz 2 plytki do odzyskania :-) Dzieki za pomoc! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
cd recovery, easy recovery i inne z dzialu odzyskiwanie w dziale pliki na stronie glownej
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
![]() |
No programy ok, widza te dane (to w sumie znaczy ze dane te SA na plycie) ale chodzi mi o naprawe plyty zebym mogl z niej korzystac czyli zebym oprocz plikow z pierwszej sesji (z tego co sie od wczoraj nauczylem o sesjach to to ze to pierwsza sesje widac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Author
Zlotowicz
![]() Data rejestracji: 29.03.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
nagrac jeszcze raz
plytka do kosza |
![]() |
![]() |
#5 |
Stary użytkownik
Zlotowicz
Data rejestracji: 09.06.2002
![]() ![]() ![]() ![]() |
Może tan mały przewodnik http://seba.wsm.wielun.pl/multisesja.htm pomoże ci w czymś.
|
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
![]() |
Chlopaki dzieki za posty. Zdobylem IsoBustera, spoko program odczytuje wszystkie dane, normalnie z plyty. Widzi je. Nie moge na 100% tej plyty juz uruchomic? Jest ladnie nagrana, tylko nie widac nowych danych pod winda. Moze jakis program do tego coooo ?
|
![]() |
![]() |
#7 |
Koordynator
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 03.03.2003
![]() |
Daj juz sobie siana, nowa plytka 2 zl kosztuje, zgarnij dane na hdd i wypal na nowej plytce
pozdro ![]()
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Nie chodzi o jedna cd tylko o jakies 3 plytki. Na przyszlosc sie komus przyda jezeli ktos wpadnie na taki pomysl. Chociaz to dziwny problem ze dane sa a ich nei widac
![]() |
![]() |
![]() |
|
|