![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Nagrywanie na wielu nagrywarkach rownoczesnie.
Witam.
Czy moze ktos testowal takie rozwiazanie: w kompie obsadzamy 4 nagrywarki scsi np. Yamahy 2100 +dysk scsi +cdrom scsi za pomoca nero ustawiamy ze kopia ma byc wykonywana na wszystkich nagrywarkach . Moje pytania to: 1. czy takie rozwiazanie bedzie dzialac 2. jak tak to jaka bedzie srednia predkosc nagrywania plyt 3. jakie inne rozwiazanei wchodzi w rachube 4. czy moze ktos ma jakiekolwiek doswiadczenia z duplikatorami cd ![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Forumator
Data rejestracji: 07.12.2000
![]() |
pod nero spoko jesli tylko dorwiesz odpowiednio nową wersję i nic sie nie będzie mieszać(gryźć .. no i te literki napędów
![]() średnią prędkość nagrywania przy tych samych nagrywarkach - będzie średnią prędkością pojedyńczej nagrywarki - nie zapomnij odpalić systemu anty underrun pozdro6 |
![]() |
![]() |
#3 |
Gość
|
panownie only ! WIN2k i DiscJuggler tylkow wersji PowerEdition
pozdrawki i powodzenia markuss@polbox.com |
![]() |
#4 |
Gość
|
witam . Mam podobny problem . Mam 4 nagrywary jamaha 2100s i cd plextora 32 oraz kontroler adptec 2940 i za holere nie moge nic przepalic . Mam najnowszego nero 5.5 i discjuggler 3.0.883 i non stop spada mi bufor gdy chce cos przegrac n.p. kiedy przepalam muzynie to bufor spada mi po przejsciu do nastepnej piosenki i juz sie niepodnosi . Jezeli masz tez takie cos to moze mogl bys mi podpowiedziec czy mam jakies opcje zle powlaczane czy moze jaka masz konfiguracja komputera . Moja tp 3 450 plyta na intelu 440 BX i 256 ram a pozatym golas . Pilna pomoc potrzebna . Zmienialem takze firmware i wszystkie ustawienia biosu ale to nic nie pomaga .
|
![]() |
|
|