Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW

Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Dyskusja zamknięta

Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 16.08.2003, 20:27   #1
deadly
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.05.2002
deadly w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Talking gdzie w Warszawie tanio płytyki (sklepy)

nie bijcie już pisze o co chodzi. Zawsze na giełdzie brałem płytki teraz klapa nie moge jechać na giełdę a braki straszne (sobaota i niedziela odpada, mogę natomiast w poniedziałek). Podajcie gdzie wy kupujecie tanio płytki chodzi mi o Warszawe. Wiem że płytki są w każdym sklepie ale chodzi mi o tanie najlepiej czarne (sigma, datex).
pozdro i dzieki
aaa wcisnąłem - Wyszukaj podobne tematy
deadly jest offline  

#ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec

Data rejestracji: 29.12.2008

CDRinfo.pl is online  
Stary 16.08.2003, 21:59   #2
RoKFoR
d[-.-]b

Data rejestracji: 12.08.2003
RoKFoR zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
niedaleko gieldy komputerowej w podziemiach
RoKFoR jest offline  
Stary 17.08.2003, 00:28   #3
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
tylko nie w tych podziemiach! (skrzyzowanie Trasy i niepodleglosci) w zyciu - ceny maja tam koszmarne - juz lepiej w supermarkecie sprawdzic co maja na promocji - zwlaszcza w media markt - potrafia dac plyty z najwyzszej polki po 2.30/szt, choc czasem ceny potrafai nieprzyjemnie zaskoczyc

generalnie jesli pamietasz w stoiskach jakich firm kupowales na gieldzie - to przejedz sie do tej firmy (powiniens dac rade u kogo kupowales patrzac na mapke gieldy) i tam kupisz za te same pieniadze
Stary 17.08.2003, 08:14   #4
deadly
Nowy na forum

Data rejestracji: 04.05.2002
deadly w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Cytat:
-Sid-The-Rat=> napisa***322;(a)
tylko nie w tych podziemiach! (skrzyzowanie Trasy i niepodleglosci) w zyciu - ceny maja tam koszmarne - juz lepiej w supermarkecie sprawdzic co maja na promocji - zwlaszcza w media markt - potrafia dac plyty z najwyzszej polki po 2.30/szt, choc czasem ceny potrafai nieprzyjemnie zaskoczyc

generalnie jesli pamietasz w stoiskach jakich firm kupowales na gieldzie - to przejedz sie do tej firmy (powiniens dac rade u kogo kupowales patrzac na mapke gieldy) i tam kupisz za te same pieniadze
Niestety zawsze kupowałem u takich chłopaków, ponoć nie mają sklepu bo jak chciałem wizytówkę od nich to mówili, że w niedziele na giełdzie będą (a może Ty masz jakiś miły sklep na oku i mi go polecasz). A z tymi podziemiami to mnie załamałeś. A supermarkety to mam pod nosem u siebie i nie musze jechać kupy kilometrów do Warszawy żeby je oglądać.
deadly jest offline  
Stary 17.08.2003, 08:20   #5
-Sid-The-Rat=>
Kocham Paskudy, Świntuszę

Avatar użytkownika -Sid-The-Rat=>

Data rejestracji: 30.03.2002
-Sid-The-Rat=> niedługo stanie się sławny ;) <50 - 149 pkt>
ja kupowalem na stoisku Lorienu - bardzo mily sklep z monitorami - tylko ze mialem ulgowe ceny - wiec nie wiem jakie sa normalne

niestety od 2 miesiecy nie odwiedzilem sklepu w celach zakupu plyt innego niz media markt (a jako ze widze go z balkonu to pewnie zwyczaju nie zmienie)
Stary 20.08.2003, 01:57   #6
mcjackal
Nowy na forum

Data rejestracji: 19.08.2003
mcjackal w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
hmm
kupowałem na giełdzie u takich kolesi którzy mieli sklep na ul. Siennej [nie wiem czy jeszcze tam jest ], ale akurat skonczyly mi sie płytki to tam sie jutro udam i zobaczę to dam znać
po,
mj

Twoje uprawnienia: