![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.08.2003
![]() |
DAO czy DAO'96 ???
Odnioslem sie do wszystkich wskazowek zawartych na temat nagrania 800 megowej plyty w waszym serwisie. Mam plytki Platinum 90min. 800 mb. i nagrywarke Teac 8x8x32 i z zawartych informacji w waszym serwisie wynika ze moja nagrywarka nagrywa te plyty. Nie moglem nagrac plyty, mimo ze zrobilem wszystko tak jak piszecie, w Nero wyskakiwal komunikat "Invalid field in parametr", WinOnCd tez nie chcial nagrywac, komunikowal blad. Dopiero jak w Nero dalem DAO'96 to zaczelo nagrywac i nagrywa, ale nie wiem czy plyta bedzie czytelna. Czy udzieli mi ktos wskazowek apropo tej sytuacji?
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Młody żonkoś
Data rejestracji: 02.02.2003
![]() |
dao 96 służy do nagrywania kopi 1 do 1 czyli wiesz juz o cochodzi? ty w locie coś tniesz
![]()
#3 |
średnio czytacz
Data rejestracji: 30.12.2002
![]() |
Re: DAO czy DAO'96 ???
witam
jusz po wakacjach i trzeba wracać do pracy, ale do rzeczy. Mam taka samą nagrywarkę i bez problemu nagrałem w przeszłości 5 płytek 800 MB chyba esperanza. nagrały sie bez problemu. pamietam też że do nagrywania użyłem Nero i wtedy jeszcze nie można było w nim zaznaczyć DAO 96. |
![]() |
![]() |
#4 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 02.08.2003
![]() |
Tak więc nagrałem dając DAO'96 i płyta jest czytelna, ale nie rozumiem dlaczego Nero i WinOnCd generuja takie same bledy "Invalid field in parametr" a przeciez wszystko robie dobrze. A nagrac chcialem film Terminator 3 z dysku 792 Mb jedna plyta. Nagrywam od lat i pierwszy raz kladzie mnie na kolana, a myslalem ze nagrywanie nie ma przede mna tajemnic... Czy ktos wie o co chodzi z tym komunikatem, moze mam jakas opcje niepotzrebnie zaznaczona albo cos...
|
|