![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.11.2002
![]() |
Problem z wypalaniem płyt firmy FLT
Nie wiem co jest grane, ale za nic w świecie nie mogę poprawnie wypalić płyt tej firmy. Przykładowo ściągnąłem sobie "Call of Duty" Deviance i wszystko lux. Później "Commandos 3" deviance i też git. A teraz tak. Ściągam "Splinter Cell" firmy FLT i przy instalowaniu drugiego CD wywala bład woluminu. To samo się dzieje z grą "Medal of Honor". Przy instalacji drugiej płyty błąd woluminu. No ludzie! Z "Maxem Paynem 2", który jest co prawda tej "dobrej" firmy deviance miałem ten sam problem, ale o dziwo wszystko dało się jakoś zainstalować http://forum.cdrinfo.pl/showthread.php?t=28125 <-- tu macie link do tematu, który założyłem kilka dni temu. Jednak z płytami firmy FLT nic nie daje rady. Czy to wina systemu? A może programu Alcoholic? A może trzeba te płyty wypalić żeby móc je zainstalować? Bo ja do tej pory wszystko robię z wirtualnego CD. Najgorsze jest to, że prakarycznie wszystkie gry na DC++ są właśnie tej firmy. A żródeł jest cała masa, więc logiczne jest, że ludzie nie trzymaliby zepsutych obrazów. Nie wiem już co robić. Pomóżcie.
P.S. Teraz mi się przypomniało, że Max Payne 2 nie był w ogóle zakodowany (sprawdzałem programem CLONYXXL), a Call of Duty miał zakodowaną tylko pierwszą płytę (może dlatego nie wyskoczył problem z woluminem w drugim CD, który nie był zabezpieczony?). Może tu chodzi o to całe kodowanie płyt? Może muszę je wpierw wypalić z odpowiednim profilem kodu i dopiero będę mógł zainstalować? Tylko trochę szkoda mi płyt gdyby nie pomogło... |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
|
|