![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
UDF pod WIN2000
Witam
Czy ktoś z grupowiczów może wie jaki program obsługuje zapis w formacie UDF pod WIN2000? InCD firmy Ahead nawet nie chciał się zainstalować. MIKI |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.03.2002
![]() |
[ciach - bo to dublet]
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 13.03.2002
![]() |
No cóż... Jeżeli próbuje się odpalić Windows'a bez HDD!? Można próbować i w ten sposób.
A tak już serio, to Nero zainstalowałeś?? ?? Bo jak nie... to nie zainstalujesz InCD, bez niego nie działa. - Chcesz pod W2k pisać czy tylko czytać płytki ![]() Bo może InCDUDFReader wystarczy Ci. Poszukaj na tej stronce - CDRInfo
#4 |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Z InCD pod W2000 zrezygnowalem, mimo upgratu do W2000. Grzecznie mówiąc był niestabilny. za to bez najmniejszych kłoopotów działa DITREKTCD i z niego korzystam. Wg wypowiedzi forumnowiczow z pakietu Easy CD Creator nie "wypada" korzystac. Neron lub Wion to jest to, ale pod W2000 Direkt jest skuteczniejszy. Cze
|
![]() |
![]() |
#5 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzieki stary rozbawiles mnie od razu lepiej mi sie czyta posty ![]()
![]() |
![]() |
|
|