![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
teac 512eb łamie safe disc 2
Właśnie to zrobiłem. A w opisie tego sprzętu jest napisane że nie może tego robić. Robiłem "kopię zapasową" z oryginalnej płyty. ClonyXXL wykrył SD2 . Uzywałem oczywiście CloneCD. Napiszcie czy Was to zaskoczyło, czy to żadna rewelacja....
|
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
`
Data rejestracji: 10.08.2001
![]() |
a ktory SD i ktory clone ( opcje nagrywania)?
|
![]() |
![]() |
#3 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#4 | |
Gość
|
Cytat:
|
|
![]() |
#5 |
Bywalec
Data rejestracji: 01.03.2002
![]() |
W nowym Clone od ktorejs tam wersji (nie pamietam ktorej) jest opcja "naprawiaj slabe sektory" (clone z polskimi plikami jezykowymi) ktora umozliwia nagrywarkom z trybem dao raw na przegrywanie save disc 2 .... wiec .....sam sobie odpowiedz...
ponadto z tego co pamietam to kopie save disc 2 wykonane na tej wypalarce byly czytane na wypalarce i cd romie teac.... |
![]() |
![]() |
#6 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Ziomy ta nagrywarka to omija też testowałem bez "naprawiania słabych sektorów" - to dzięki nowemu biosowi
----------- Elo ziomki szukam jakiegoś sensownego dilerka ![]() mój stary się wykruszył więc mi się nudzi. Jak kto ma nowości(nowości!!!) i daje na to rozsądną cenę to niech da znać. Jakiś sipsik na maila lub stronkę www. Zawsze zamawiam powyżej 30 cd za jednym razem pozdrawiam Techacjusz |
![]() |
![]() |
#7 |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
[quote]Techacjusz (08-04-2002 14:57):
Ziomy ta nagrywarka to omija też testowałem bez "naprawiania słabych sektorów" - to dzięki nowemu biosowi Bez przesady. Na 100% nie omija. Mam ją i testowałę. Łatwiej szło już skopiować na W516 niż na W512. Próbowałem na wszytkich biosach. Klapa; Oczywiście bez opcji ampliffy weeak sectors Pozdrwaiam Dawid Partyka SafeLock@cdrinfo.pl
#8 | |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#9 |
Były user
Data rejestracji: 08.04.2002
![]() |
Techacjusz, moge byc twoim dilerkiem, mam propozycje nie do odzucenia : HOMM4 PL+HOMM3PL+HOMM2PL+HOMM1PL+Koszulka+Pudełko, nawet instrukcje dodam po polsku, za jedyne 94,90, a jak wezmiesz 10 sztuk i wiecej to nawet za 91,50 - Stary ty jakis *****i szukasz czy co ?
#10 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 04.10.2001
![]() |
Cytat:
|
|
![]() |
![]() |
|
|