![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Gość
|
Ricoh MP9120A 12/10/32/8 Combo
Ma ktos jakies wiesci na temat tego urzadzonka? Cena porownywalna z Plextorkiem, a... wady jakies ma?
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 19.07.2000
![]() |
hm.. Jesli chodzi o zakup tego typu urzadzen to lepiej sie wstrzymac sa to urzadzenia bardzo awaryjne wiadomo jak cos jest do wszystkiego to jest do niczego nie mowie ze tak jest zawsze i tak bedzie z tym modelem .
Z praktyki wiem natomiast ze te wszystki combo szybko sie psuja (paru kolegow sie nacięlo i naprawili juz swoj blad) Z reguly urzadzenia typu combo dziala wolno , szwankuje korekcja bledow poza tym nie napisales czy dany model posiada funkcje burn-prof jesli jej nie ma daruj sobie i kup plextora , HP lub Teac. z owo funkcja sa to urzadzenia o niebo lepsze i mniej zawodne a DVD zawsze mozna dokupic . |
![]() |
![]() |
#3 |
Bywalec
Data rejestracji: 08.10.2000
![]() |
Ja zamierzam kupić ten model, wcześniej zastanawiałem się nad poprzednim modelem 9060, ale model 9120 ma technologię Just Link, co przemawia za tym urządzeniem. Model 9060 z tego co słyszałem od różnych ludzi nie powoduje żadnych problemów z wypalaniem, a poza tym obsługuje RAW, CD-TEXT, 80min i overburning. Nie wiadomo na razie czy 9120 obsługuje RAW, ale i tak chyba go kupię.
|
![]() |
![]() |
|
|