![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 21.02.2002
![]() |
TEAC CD-W524E+bios 1.0c+SD2.51 Koliego=sukces(na pewno???)
Nagrałem testowy obraz Koliego z prędkością 4x na zestawie jw i bez problemu czyta się w napędzie dvd pioneera.
Na forum widziałem jednak wypowiedź, że komuś się nie udało. Podzielcie się swoimi wrażeniami. pozdrawiam Jacek Szpyrka |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.02.2002
![]() |
TEAC CD-W524E+bios 1.0c+SD2.51 Koliego=sukces(na pewno???
A skad można pociągnąć ten nowy BIOS do CD-W524 ? na stronie TAEC-a nic nie znalazłem.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 10.02.2002
![]() |
już znalazłem , chyba mi coś na oczy padło , sorry za zamieszanie. Po ugrade BIOS-u potestuję swoją nagryware i powiem jak tam z testem Koliego .
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Wyjadacz ;)
Data rejestracji: 05.01.2002
![]() |
Cytat:
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 20.02.2002
![]() |
a ja za rada koliego (po czesci) (dzieki brachu :-) ) kupilem sobie LG8320 i zgralem pik koliego na okolicznosc SD2 coby sprwdzic czy working i sie nagral wrzucilem w CD rom TOSHIBA i sie przekopiowal wiec mam nadzieje ze jest okej
a aktualnie zczytuje jako probe Settlersow 4 i kurde na predkosci 4x mi sie pojawilo ze 5 godzin bedzie szlo juz idzie z 10 minut i jest 2% czy tak musi byc? czy all jest okej? to moje poczatki w dziedzinie zabezpieczonych CD ( zawsze szedlem na latwizne i bralem juz kopniete) |
![]() |
![]() |
#6 |
Bywalec
Data rejestracji: 04.01.2002
![]() |
Powiedzcie mi jedno, zwlaszcza Ci ktorzy tak zachwalacie kopiowanie zabezpieczen w LG LiteOn itp...
Ile takich zabezpieczen (SD 2, SD 2.51) kopiujecie dziennie, tygodniowo, miesiecznie? Przeciez zabezpieczone bywaja najczesciej gry i o nie sie tu rozchodzi, a te z kolei na rynku sa zwyczajnie crackniete, wiec po cholere Wam te wyscigi w kopiowaniu zabezpieczen. Posiadam Teac'a w524e z biosem 1.0a. Kopiuje mi poprawnie SD 2, plyta jest czytana przez wszystkie napedy, ale czy myslicie ze przynajmniej raz wykorzystalem ten fakt? To jakas paranoja to co sie tu dzieje :-)
#7 |
Nowy na forum
![]() |
[quote]DiVersions (20-03-2002 08:36):
Powiedzcie mi jedno, zwlaszcza Ci ktorzy tak zachwalacie kopiowanie zabezpieczen w LG LiteOn itp... Ile takich zabezpieczen (SD 2, SD 2.51) kopiujecie dziennie, tygodniowo, miesiecznie? Przeciez zabezpieczone bywaja najczesciej gry i o nie sie tu rozchodzi, a te z kolei na rynku sa zwyczajnie crackniete, wiec po cholere Wam te wyscigi w kopiowaniu zabezpieczen. Ano np po to aby po pożyczeniu takiej gry komuś innemu nie musieć mu potem przez telefon tłumaczyć jak tego cracka z płyty wkopiować w odpowiednie miejsce. |
![]() |
![]() |
#8 |
Nowy na forum
![]() |
Dziwne że teac umożliwił obsługe SD2.51 On nawet dobrze nie obsługiwał SD2 standard a co dopiero SD2.51; Musiałeś mieć cufala że ci zrzucił ten plik. Spróbuj na innntym cdromie (np. Teac x40, LGx52)[/quote]
Co to jest 'cufal' ![]() pozdrawiam Jacek Szpyrka |
![]() |
![]() |
#10 |
WeldMaster
Data rejestracji: 16.08.2001
![]() |
Opowiem wam dowcip o crackowaniu gier.Mam kumpla "zielony",
i przez telefon mówie mu jak skopiować cracka "-otwórz prawym przyciskiem myszy CD i znajdz katalog *****"-a on na to że kabel od myszki ma za krótki i nie sięgnie do przycisku CDromu.W tym momencie słuchawka wyleciała mi z rąk. |
![]() |
![]() |
#11 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 16.03.2002
![]() |
Jestem pod wrażeniem.
He,he |
![]() |
![]() |
#12 |
The Dark Admin Rises
CDRinfo VIP
Data rejestracji: 05.12.2000
![]() |
buaahahaahah hehehhehe hihihihiih uhh zadzyszki dostalem
prosze ostrzegac mnie wczesniej o takich kawalch bo ![]()
![]() |
#13 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 04.02.2002
![]() |
Robiłem test ze strony i czyta płytkę na LG52x
![]() |
![]() |
![]() |
|
|