Forum CDRinfo.pl

Forum CDRinfo.pl (https://forum.cdrinfo.pl/)
-   Napędy optyczne CD (https://forum.cdrinfo.pl/f2/)
-   -   TEAC CD-W524E v1.0d-niedziała (https://forum.cdrinfo.pl/f2/teac-cd-w524e-v1-0d-niedziala-8231/)

TOMMYx 14.06.2002 23:16

Cytat:

lopus (09-06-2002 14:52):
Jestes nowicjuszem i bierzesz sie za zmiane biosu.
Wcale cie nie załuje, smiac mi sie chce z takich pajaców .
A jak to rozumiesz ???
Czyż nie jest to nazwanie PAJACEM kolegi kriso ?

TOMMYx 14.06.2002 23:42

Cytat:

lopus (14-06-2002 20:38):
Hej TOMMYx. Po co te nerwy!!!Nikogo imiennie nie nazwałem PAJACEM tak jak ty to zrobiłes w moim przypadku.Kolega KRISO nie miał problemu z nagrywarką dotąd aż nie wziął sie za upgrade dobrego sprzętu.
lopus przecież wiesz, że człowiek uczy sie na błędach. kriso popełnił błąd, ale to nie znaczy, że zaraz należy go krytykować, wyzywać i kpić z niego.

Cytat:

Mam bardzo niemiłe wspomnienia z przeszłosci(np.gdy 1mega pamieci kosztował 100zł!!) i wtedy mi takiego forum brakowało.Wolałbym wejsc na forum PRZED ryzykowną operacją a nie po fakcie.
Myślę, że większość użytkowników ma niemiłe wspomnienia z przeszłości (w tej dziedzinie oczywiście), i masz rację, lepiej najpierw zastanowić się, poszukać gdzieś na sieci informacji na dany temat i dopiero brać się za robotę, ale wiesz jak to z ludźmi jest. Sam czasami cos spieprzę (w tej dziedzinie), a dopiero później szukam rozwiązania problemu np w necie.

Cytat:

Proszę publiczności,myslałem ze komus na tym forum pomogłem,a ze nie raz nerwy pusciły...
Chyba niepotrzebnie logowałem sie na nowym forum........................
Cytuję moje własne słowa: "Z tego co widzę masz na liczniku ponad 150 postów, ale jeśli wszystkie były takie płytkie jak ten powyższy, to zastanawiam się, dlaczego administratorzy jeszcze Cię nie wywalili."
Nie napisałem, że jesteś tutaj zbędny. Ja się tylko zastanawiam(-łem), czy zawsze tak "jeździsz" każdemu, kto zrobi coś źle i szuka sposobu na rozwiązanie problemu, który sam stworzył.
Uwierz mi, człowiek, który zrobi coś źle i szukając rozwiązania problemu trafi na kogoś, kto go jeszcze wyzwie i zakpi z niego, wpada w straszny dołek. A nie na tym to wszystko polega, prawda ?

Jestem w 99,9% pewien, że jest wiele osób, którym pomogłeś i dlatego bardzo dobrze, że się zalogowałeś na to nowe forum. Może przyjdzie taki dzień, kiedy i mi bedziesz mógł pomóc.

A jeśli chodzi o to, że nazwałem Cię PAJACEM - chciałem, żebys poczuł się tak samo, jak prawdopodobnie poczuł się kriso . Fakt, nie powinienem Cię obrażać, ale mi również puściły nerwy. Tak więc mogę szczerze powiedzieć - przepraszam .

QLogic 15.06.2002 17:04

Cytat:

lopus (14-06-2002 20:38):
Hej TOMMYx. Po co te nerwy!!! [...] .Wolałbym wejsc na forum PRZED ryzykowną operacją a nie po fakcie.
[...]
A mnie wkurzaja ludzie, ktorzy o wszystko pytaja i boja sie cokolwiek zrobic samodzielnie. Trzeba samemu cos pokombinowac. Bardzo dobrze, ze probowal sam. Szkoda, ze mu sie nie udalo, ale na pewno zapamieta to i nastepnym razem bedzie dokladniej czytal instrukcje.

Pozdrawiam
QLogic

Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 07:49.