Powrót   Forum CDRinfo.pl > Napędy optyczne i nagrywanie CD, DVD, Blu-ray, HD DVD > Napędy optyczne CD

Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW



Witaj Nieznajomy! Zaloguj się lub Zarejestruj

Zarejestrowani użytkownicy mają dostęp do dodatkowych opcji, lepszej wyszukiwarki oraz mniejszej ilości reklam. Rejestracja jest całkowicie darmowa!

Odpowiedz na post
 
Opcje związane z dyskusją Tryby wyświetlania
Stary 06.07.2003, 14:17   #1
Mario_10
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 06.07.2003
Lokalizacja: Kalisz
Posty: 19
Mario_10 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Angry TEAC CD-W540E 2.4A Bios problem pod XP !!

Czesc !!
Mam bardzo nietypowa sytuacje poniewaz slynna nagrywarka ze slynnym biosem czyli TEAC CD-W540E 2.4A poprostu nie nagrywa mi plyt pod win XP !! Zeby bylo ciekawiej mam dwa systemy w kompie i na 2000 smiga bez problemu. Prubowalem ASPI..nic Nie nagrywa ani pod Nero ani pod Clone ani pod EASY CD Creator 6 A wyglada to tak ze proces nagrywania przechodzi bez problemu kopiuje ladnie a plytka po wyjeciu jest ...CZYSTA !! (znaczy czysta i do wyrzucenia) to samo dzieje sie z CD-RW. Prosze pomocy Jestem o krok od formatowania XP !! Aha mozliwe ze to mi sie zaczelo dziac po zainstalowaniu serwice pack ale nie mam pewnosci. W kazdym razie poczatkowo nagrywala pod XP DMA oki naprawde nie wiem POMOCY
__________________
Niech MOC będzie z Wami
Mario_10 jest offline   Odpowiedz cytując ten post

  #ads
CDRinfo.pl
Reklamowiec
 
 
 
Data rejestracji: 29.12.2008
Lokalizacja: Sieć globalna
Wiek: 31
Posty: 1227
 

CDRinfo.pl is online  
Stary 06.07.2003, 14:48   #2
Nol
TDI
Zlotowicz
 
Data rejestracji: 23.09.2001
Lokalizacja: Kraków - AGH / Cieszyn
Posty: 765
Nol zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
sorki, źle przeczytałem posta

Wcześniej śmigała bez problemu na XP? Masz prawa administratora?

Jeśli tak po prostu przestała nagrywać pod XP, to spróbuj faktycznie ten format zrobić.
__________________
Pozdrawiam

Ostatnio zmieniany przez Nol : 06.07.2003 o godz. 14:54
Nol jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 06.07.2003, 17:49   #3
Mario_10
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 06.07.2003
Lokalizacja: Kalisz
Posty: 19
Mario_10 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Smigala tak mam admina to tez przerabialem, no musi byc jakis haczyk ?
__________________
Niech MOC będzie z Wami
Mario_10 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.07.2003, 15:39   #4
MPP
Nowy na forum
 
Avatar użytkownika MPP
 
Data rejestracji: 29.04.2003
Lokalizacja: Galicja
Posty: 15
MPP w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Ja tez mam "schizo" z nagrywaniem pod XP, przegladnij posta
"NForce + Win_XP + Nagrywarki !!!"
Tez zdarza mi sie ze plytki nagrywam nawet z weryfikacja i sa czyste !!.
Nie wiem co jest ....... chyb rzuce sie pod pociag
MPP jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.07.2003, 16:41   #5
Mario_10
Nowy na forum
 
Data rejestracji: 06.07.2003
Lokalizacja: Kalisz
Posty: 19
Mario_10 zaczyna zdobywać reputację <1 - 49 pkt>
Cos musi byc w tym XP moze ktos wie co trzeba zrobic ?
__________________
Niech MOC będzie z Wami
Mario_10 jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 07.07.2003, 18:14   #6
esem
OldBoy
 
Avatar użytkownika esem
 
Data rejestracji: 18.05.2002
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 3,858
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
Cytat:
Mario_10 napisał(a)
Cos musi byc w tym XP moze ktos wie co trzeba zrobic ?
Napisz coś więcej o swojej konfiguracji sprzętowej: z próżnego to i Salomon nie naleje. 8)
__________________
ASUS DRW-24B3LT
esem jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.07.2003, 10:43   #7
DeVi
Bywalec
 
Data rejestracji: 30.05.2003
Posty: 25
DeVi w tym momencie nie ma Reputacji dodatnich ani ujemnych <0  pkt>
Mialen ten sam problem w WIN XP ale po formacie w zainstalowalem znowu xp i zmienilem bios 1.0 h i wszystko bylo dobrze.
__________________
Człowiek jest taki jakie jest społeczeństwo!
DeVi jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Stary 08.07.2003, 10:45   #8
esem
OldBoy
 
Avatar użytkownika esem
 
Data rejestracji: 18.05.2002
Lokalizacja: Wrocław
Posty: 3,858
esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>esem jak się przyłoży ma szansę zostać specem <150 - 249 pkt>
A ja konsekwentnie jestem na 1.0K i wszystko jest O.K. Nie mam najmniejszego powodu aby wracać do 1.0h. 8)
__________________
ASUS DRW-24B3LT
esem jest offline   Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz na post

Opcje związane z dyskusją
Tryby wyświetlania

Twoje uprawnienia:
Nie możesz rozpoczynać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz umieszczać załączników
Nie możesz edytować swoich postów

BB codeWłączone
EmotikonkiWłączone
Kody [IMG]Włączone
Kody HTML są Wyłączone

Teleport


Wszystkie czasy w strefie CET. Aktualna godzina: 20:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions Inc.