![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 13.06.2002
![]() |
Teac CD-W540E, problem
Witam, mam Teac CD-W540E ktory ni z gruszki ni z pietruszki przestal mi nagrywac CD co dziwniejsze "test" przechodzi pomyslnie.
Probowalem upgrejdowac go ale sie nie da wypisuje "unable to find the targrt drive" mam w nim firmware wersja 2.4A co jest tez dosyc dziwne. Moge go oddac na gwarancji ale mozne ktos zna inny szybszy sposob aby zaczol spowrotem nagrywac i jak zmienic w nim firmware ?? |
![]() |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Re: Teac CD-W540E, problem
Cytat:
Masz poszukiwany przez wszystkich BIOS 2.4A (użyj opcji SZUKAJ): będziesz mądrzejszy w temacie. Jakim biosem chcesz upgreadować bios 2.4A: masz 2.4b albo 2.5x? Daj linka skąd go ściągnąłeś. Chyba nie jesteś na tyle naiwny aby upgreadować bios 2.4A np. biosem 1.0K: napewno Ci się to nie uda: tak, że komunikat masz prawidłowy. 8)
![]() |
![]() |
#3 |
Mój żółw,Hellsing,LG FAN
Data rejestracji: 19.05.2003
![]() |
Ja radziłbym oddać palarke do serwisu. Jak coś zbambrasz to ci gwarancja przepadnie, a tak te max 2 tygodnie wytrzymasz bez palarki. Ja musiałem czekać za kompem 2 tyg bo mi sie dysk zbambrał.
_____________________________ Powered by: Intel Pentium III 633E Mhz, 128 Ram, k graf intel i82810 32 MB(zintegrowana), k dźw AC 97 (zintegr), pł gł procomp i810, CD-Rom 50x, LG GCE8400B, Maxtor 40 GB i Windows 98 se |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
OldBoy
Data rejestracji: 18.05.2002
![]() ![]() |
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 07.06.2003
![]() |
Gdzie można znaleźć coś nowszego niż 2.4A
![]() |
#6 | |
Wymiatacz
Data rejestracji: 06.11.2002
![]() |
Cytat:
Watpie czy jest cos nowszego, tak dla informacji to o tym biosie malo wiadomo, nikt go nie ma w pliku(ja mam w spawarce)..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Bywalec
Data rejestracji: 24.01.2003
![]() |
ja bym radził dac jednak do servisu , bo jak zrobisz ubgrade i dalej nie bedzie chodzic i dasz do servisu oni zobacza inna wersje biosu to juz masz po gwarancji, co do tego biosu 2.4 to ludzie czytajcie, precie gostek pisze ze ma nagryware i w niej jest bios 2.4 a nie ze ma plik, pozatym watpie by byl nowszy bios do versji 2.4 lub 2.5 gdyby taki byl to juz by wszyscy wiedzieli gdzie i co, pozatym taki bios idzie wyciagnac przez specjalne moduly-elektroniczne ale gozej z zapisaniem go.
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
|