![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
|
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.02.2004
![]() |
nagrywarka prawie po miesiacu wrocila z serwisu... podlaczenie, troche mieszan z aspi, zamiana nero na serie 5.x.x.x z 6tki. na pierwszy ogien 4 datacd - smazy bez zarzutu. potem ostatni alcohol i image. kiszka... desperacja w oczach, datacd - poszlo... ki grzyb? testy speedow nagrywania - image na 16x, uprzednio 4x i 8x - eureka. czyzby na platiniumach 52x nie mozna bylo nagrywac mniej niz 16x? nie wazne, dziala. aha, w nero przy probie smazenia na 4x wyskakiwla POWER CALLIBRATION ERROR, w alcoholu PREGAP -150 ERROR - jak ktos bedzie mial cos podobnego, radze poprobowac speedy. aha, i verbatimow Diamod blue juz nigdy nie kupie - mam 15 sztuk chce ktos?;-)
|
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
pietrek
Data rejestracji: 12.07.2002
![]() |
ja uaktualnilem bios do v. k, jak na razie wypala. Ale nie udaje mi sie zobaczyc predkosci x12 dla cdrw. cdr moga palic do x40, ale nie przekraczam x16. Teac jest podpiety jako master na secondary.
Wczesniejszy bios wywalal mi w win xp pl sp1 tryb udma na pio4. Na nowym biosie wydaje mi sie, ze jest ok - chociaz mam go 2 tydzien dopiero.
#3 | |
Nowy na forum
Data rejestracji: 14.02.2004
![]() |
Cytat:
Ostatnio zmieniany przez cienislaw : 19.03.2004 o godz. 11:34 |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Bywalec
Data rejestracji: 31.12.2002
![]() |
Mialem podobne objawy za pierwszym razem teac pojechal na servis i panowie stwierdzili ze nagrywarka jest sprawna (pewnie nagrali ze 2 plytki i olali sprawe). Jak tylko wrocila z servisu dokladnie ja przetestowalem i znowu kicha bez zmian, wiec opisalem dokladnie problem i wraz z opsiem pojechala po 2 tygodniach znowu na servis. Trzymali ja tam prawie 4 tygodnie, wrocila ze stickerem Teac'a na laczeniu blach i dziala, widocznie wreszcie ruszyli dupy i cos z tym zrobili od tego momentu chodzi jak marzenie nagrywa wszystko i odczytuje lepiej niz wczesniej (mialem problemy z roznymi krazkami zwlanianie odczytu itp teraz chodzi jak nowka ciekawe jak dlugo )
|
![]() |
![]() |
|
|