![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 27.08.2002
![]() |
![]()
Witam!
Mam problem z programem nero! Otoz kazda wersja od 5 wzwyz po zainstalowaniu (bez klopotow) przy uruchomieniu stwarza problem. Chodzi mi dokladnie o komunikat " plik nero zostal zmodyfikowany, mozliwe ze masz wirusa.najlepiej przeinstaluj program". Oczywiscie zadnego wirusa nie ma a ja jestem w kropce!Dodam ze kiedys dzialalo normalnie! Pozdrawiam wszystkich uzytkownikow forum! |
![]() |
#ads | |
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Bywalec
Data rejestracji: 19.11.2003
![]() |
Witam!
Nero -> Preferencje -> Ustawienia ogólne -> Uruchom wtyczkę antywirusową przy starcie - "odptaszyć" Pozdrawiam. D. |
![]() |
![]() |
#3 |
Capo di tutti capi
Data rejestracji: 24.09.2002
![]() |
Witam!
a nie masz przypadkiem cracka? ale ktoz by crackowal Nero ![]() zrob jak napisal ko_darek (no chyba, ze w ogole nie mozesz uruchomic Nero)
#4 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 14.01.2004
![]() |
Heh. Nie mamsz na pewno wirusa. Na 100 % procent masz. Może sam twój system ma gdzieś ukrytego dobrze wira. Przeskanuj kompa przez net'a dokładnie i wtedy będziesz mógł takie bajki opowiadać. Za kazym razem jak Nero wyrzuca taki komunikat to w systemie siedzi od dawna wirus, który grzebie i modyfikuje pliki. Spróbój zainstalować sobie Total Commandera ??! Z nim są podobne przypadłości. Przeskauj kompa i dopiero wtedy działaj. Na bank masz w systemie wirusa.
Oto link który da ci odpowiedź: http://wirusy.wp.pl/ |
![]() |
![]() |
#5 |
Get a Mac!
![]() Data rejestracji: 18.04.2003
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja sie przychyle raczej do wypowiedzi remixa - nero wykrywa, ze sie go poslodzilo, ale ko_darek rozwiazal Ci ten problem szybciej ode mnie ;-D...
|
![]() |
![]() |
|
|