![]() |
||
Nagrywarki |
Pliki |
Dyski twarde |
Recenzje |
Księgarnia |
Biosy |
Artykuły |
Nagrywanie od A do Z |
Słownik |
FAQ
|
||
|
Napędy optyczne CD Tematy poswięcone nagrywarkom i nagrywaniu płyt CD-R/RW |
![]() |
|
Opcje związane z dyskusją | Tryby wyświetlania |
![]() |
#1 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 06.01.2003
![]() |
Teac Cd-w548e
Mam problemy z nagrywaniem plyt AUDIO tłoczonych(domniemanie zabezpieczonych) oraz cd-r.A mianowicie po utworzeniu obrazu plyty w Nero i rozpoczęciu nagrywania po jakimś czasie wylatują komunikaty:
23:55:10 #35 MMC -1024 File Writer.cpp, Line 330 Communication failure 23:55:10 #36 Text 0 File ThreadedTransfer.cpp, Line 222 all writers idle, stopping conversion 23:55:10 #37 Text 0 File ThreadedTransfer.cpp, Line 216 conversion idle, stopping reader 23:57:31 #38 Phase 38 File dlgbrnst.cpp, Line 1449 Burn process failed at 4x (600 KB/s) 23:57:31 #39 Text 0 File Scsicmd.cpp, Line 386 SCSI not using temporary buffers 20 out of 20 temporary buffers allocated Dodam jeszcze ze na CD_RW nagrywa sie bez przeszkód.Nagrywalem na Platinum 700Mb Multispeed za wszelkie sugestie z góry DZIEKI!
CDRinfo.pl
Reklamowiec
Data rejestracji: 29.12.2008
|
|
![]() |
![]() |
#2 |
Organista za 2300
Data rejestracji: 17.12.2002
![]() |
Masz po prostu pecha. Teac 48 nie należy do udanych modeli. Firma nie chcąc być w tyle pośpieszyła sie co nie co i oddała do użytku niedopracowany model. Sam miałem go kupić ale po przeczytaniu kilku niepochlebnych recenzji wstrymałem się. Mam Teac'a 540 (przedtem Teac 524, a jeszcze wcześniej 512) i uważam, że Teac to b. dobra nagrywarka (oprócz modelu 548) i jestem z niej zadowolony. Co do płytek to nagrywałem przez 2 lata na Platinium i byłem zadowolony, ale ok. pół roku temu zaczęły się psuć i teraz palę Esperanzy (mogą być). Co do Ciebie to spróbuj nagrywać na płytkach wyższej jakości (TDK, MAXELL, itp.) może to Ci pomoże.
Pozdrawiam echoo |
![]() |
![]() |
#3 |
Stały bywalec ;)
Data rejestracji: 15.09.2002
![]() |
Nie zgodze sie z powyzszym - masz bardzo dobra nagrywarke. U mnie tez Nero nie radzi sobie z obrazmi plyt. Ale do tego celu wlasnie mam Clone CD. Sprobuj tym programem i nie bedziesz mial problemow.
Pozdrawiam O. |
![]() |
![]() |
#4 |
XV1100
![]() Data rejestracji: 19.02.2002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Przeciez nero po prostu nie nadaje sie do kopiowania zabezpieczonych plyt, ot co. Muzyke pozrzucaj jakims ripperem na dysk i dopiero nagraj to na plyte, albo rob to bezposrednio tak jak teraz ale uzyj np clone cd albo alcohol.
|
![]() |
![]() |
#5 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]()
![]() |
#6 | |
Nowy na forum
![]() |
Cytat:
![]() |
#7 |
Nowy na forum
![]() |
HEY! Ludziska juz rozwiązałem ten problem poprostu zapomniałem zainsatlować ASPI heheh ale ze mnie ***** heh juz wszystko dziala sorki za zawracanie glowy....
#8 |
Nowy na forum
Data rejestracji: 08.01.2003
![]() |
Teac-W548E to porządna nagrywarka, nie wiem jak można pisać takie bzdury, że firma Teac wypuściła niedopracowany model. Nagrywam na niej już długo i żadnych problemów nie miałem z żadnymi płytami CD-R.
Teac to Teac. |
![]() |
![]() |
|
|